Assalammualaikum... Alhamdulillah...dah selesai closing malam tadi dengan jayanya walaupun tak capai target tapi takpe..insyaallah bulan ni ...
Assalammualaikum.. Pengalaman pertama dalam hidup kita menjadi punca kita terus up ke atas dan menjadi inspirasi kepada orang lain.. Betul t...
Assalammualaikum... Kita pernah kan dalam satu masa rasa down...stress..rasa nak marah... Tak kisah la sama ada orang tu kecikkan hati kita....
Assalammualaikum... Sebut pasal alergik ni memang selalunya bermula dari turun temurun. Mak ayah atau salah seorang ada alergik, memang ...
Assalammualaikum... Orang kata mudahnya nak menjemput rezeki tapi kenapa ada kalanya rezeki macam susah nak masuk..tersekat.. Dah ada tapi c...
Assalammualaikum.. Lega rasanya bila anak yang dikandung..bawa selama 9 bilan ni akhirnya selamat dilahirkan. Masa tu rasa sakit bersalin se...
Assalammualaikum... Berbisnes siapa yang takanak untung kan.. Itu la sebenarnya bila berbisnes ni..nak tambah pendapatan..nak ada untung ...
Assalammualaikum... Viral kisah tudung RM800 sold out dalam masa 5 minit!! Cerita ni dah lama dari bulan lepas...Saja je Ida nak kongsik...
Assalammualaikum... Ibu hamil ni kebanyakkannya tak lari dengan masalah hb low . Ada tu sehingga saat dah nak bersalin pun hb masih rendah l...
Assalammualaikum... Merata-rata produk untuk kuruskan badan yang ada dalam pasaran Malaysia sekarang. Tak kisah dalam bentuk pil, susu serb...
Assalammualaikum... Semua orang mesti ada skincare sendiri untuk toner pencuci muka dan sebagainya kan. Ada orang hanya menggunakan pencuci ...
Assalammualaikum... Semuanya dari zero... Dulu Ida langsung tak tahu bab marketing..bab blog ni..semuanya zero la orang kata Tapi bila...
Assalammualaikum... Berlambak produk kecantikan di pasaran sekarang ni sampai kita ni jadi rambang mata.. Kalau google kemain banyak testimo...
Assalammualaikum.. Hipertiroidisme atau hipertiroid ni adalah suatu keadaan di mana kelenjar tiroid menghasilkan terlalu banyak tiroksin hor...
Assalammualaikum... Anggur muscadine salah satu bahan yg terkandung dalam Vivix shaklee di mana ia ada polifenol yg dipercayai oleh ahli sai...
Assalammualaikum... Batu karang ni selalunya berlaku pada kaum lelaki dan boleh juga berlaku pada kaum wanita. Batu karang ni berkaita...
Assalammualaikum... Kelebihan atau kekurangan akan menyebabkan ketidakseimbangan vitamin B dalam tubuh... Apa ketidakseimbangannya? Anemia, ...