OFFER BUY 1 FREE 1 DATANG LAGI

Assalammualaikum...

Alhamdulillah...dah selesai closing malam tadi dengan jayanya walaupun tak capai target tapi takpe..insyaallah bulan ni akan lepas juga target.


Image result for february

Bulan ni lagi gempar,promosi beli 1 percuma 1 datang lagi. Sesuai sangat la siapa pengguna tegar produk Alfalfa dan Lecithin ni. Dan jangan risau juga..promosi Ostematrix datang lagi..wah...banyakknya yang best ni. Semua favaourite Ida ni...huawhuwa..





Jadi siapa yang nak order tu, klik je kat bawah ni atau nak direct order dari Ida pun boleh



Offer Alfalfa (s) 330biji <klik sini>
Offer Alfalfa (L) 700biji <klik sini>
Offer Lecithin <klik sini>
Twinpack Ostematrix <klik sini>
Ostematrix beli 6 percuma 1 <klik sini>
Vitalea kids beli 3 percuma 1 <klik sini>


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

8 comments:

  1. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah terpilih sebagai pemenang Back To School Giveaway by Abam Kie. Untuk maklumat lanjut tentang cara2 menuntut hadiah anda, sila klik pautan di bawah. Terima kasih diatas sokongan dan kerjasama anda.

    http://www.zukidin.com/2017/02/senarai-pemenang-back-to-school.html

    ReplyDelete
  2. Thanks kerana sudi share nice info... dari blog mahamahu.com

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

    ReplyDelete
  4. p/s : hi... sy dtg blogwalking dan sy dh follow blog comel awk ni.. hope awk sudila juga follow blog baru sy ye.. :D ty..banyak petua dan tips berguna yang saya kongsikan di www.1001petua.com .. InsyaAllah, awk pasti tak kan menyesal.. :D

    ReplyDelete
  5. wahhh.. bagusnya ada offer..


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #24. blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2017/02/senarai-url-blog-28.html .pemenang akan diumumkan pada 28/2/2017

    ReplyDelete
  6. ფულის სესხება ყოველთვის სასიამოვნო არ არის, მაგრამ ჩვენს ცხოვრებაში არსებობს სიტუაციები, როცა ამის გარეშე შეუძლებელია. ამ მიზნებისათვის რეკომენდაციას ვუწევ - ccloan.g -ს. უკვე საკმაოდ დიდი ხანია თავად ვსარგებლობ და ყველაფერი შესანიშნავადაა.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS