VIRAL KISAH TUDUNG RM800

2:38:00 PM

Assalammualaikum...

Viral kisah tudung RM800 sold out dalam masa 5 minit!!


Cerita ni dah lama dari bulan lepas...Saja je Ida nak kongsikan



Dengar khabar itu dah dikatakan murah sebab harga asal pun dah RM1K++ fuhhh..berpuluh mak...katanya ada 200biji swarovski.

Nak tahu juga yang membeli tu kira tak agaknya ada berapa mata berlian dalam tu.cukup tak..kalau tak cukup pergi mintak tambah balik..hehe

Tudung semahal mana pun lama-lama pakai dan basuh lusuh juga..akan berkoyak juga sebab korang pin kan tudung tu kan.

Tapi ikutkan itu la rakyat Malaysia bila famous..artis itu ini pakai dan keluarkan produk..laju je nak membeli tak kisah la berapa pun harganya..ada tu sampai sanggup berhutang sebab nak dapatkan barang idaman...

Tapi Ida anggap mungkin diorang lebih berkemampuan..tak kisah pun setakat harga tudung RM800 tu..apa la sangat kan..duit poket berkepuk-kepuk asal boleh ikut trend..tapi pemakaian tak menutup aurat pun tak guna jugak.

Jadi no wonder la kalau ada gst ke tidak..rakyat Malaysia boleh lagi berbelanja mewah..tapi kalau minyak naik kemain penuh juga station minyak tu macam la minyak tu tahan bertahun-tahun..hehe

Suka hati korang la..asalkan tak kacau duit orang lain (kot la ada yg meminjam kan) dan jangan berlebihan atau terlalu taksub..


Berbelanja biar la berpada-pada. Ikut pada kemampuan masing-masing k...

You Might Also Like

6 comments

  1. For me, kalau nak berbeli ikut kemampuan dirilah. Kalau mampu, then its okay. Kalau bagi yang tak mampu macam saya, shawl keknis RM10 tu pun jadilah. Asal bertudung.

    Jom exchange blog link, http://lynk.my/w1cm

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul tu...klu mampu takde keperluan lain it's ok..tapi klu smpai yang lain tak berbyr utk sehelai tudung rsanya baik elakkan...

      Delete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)