Assalammualaikum... 8 TIPS FOR HEALTHY HEART 1. Avoid smoking 2. Cut down on salt 3. Limit your intake of alcohol (non muslim)...
Assalammualaikum... Ramai yang tertanya-tanya kan apa bahan utama dalam Youth skincare shaklee yang sedang dipromosikan sekarang. Meh Ida ...
Assalammualaikum... Siapa kalau pergi Pulau Pinang tak sah kalau tak makan pasembor ni. Memang sedap sangat la, Beberapa bulan lepas Ida a...
Assalammualaikum... 4 WAYS TO SUPPORTS HEALTHY BONES AT ANY AGES 1. Incorporate calcium rich foods in your diet Like cheese,...
Assalammualaikum... klik banner untuk join Jom support kawan blogger kita dalam giveaway kali ni. Tudung memang nampak cantik dan ...
Assalammualaikum... Sejak bulan lepas Ida dah mula terjebak shopping kat Shopee.hahaha. Sebelum ni tak layan sangat sebab tak faham sistem...
Assalamuualaikum... IT IS HEALTH THAT IS REAL WEALTH AND NOT PIECES OF GOLD AND SLIVER ~ Mahatma gadhi ~
Assalammualaikum.. Mungkin masih sempat nak ucap salam 1 malaysia kat korang. Semalan cuti kan tak sempat nak update blog ni.  Pagi ni ...
Assalammualaikum... Ramai yang mencari-cari skincare yang natiral atau semulajadi, yang sesuai dipakai dengan semua jenis kulit. Tak kir l...
Assalammualaikum... Dah lama tak makan kuih bakar. Selalu mak mertua beli masa duduk dengan die dulu. Tak pun masa ada majlis barulah da...
Assalammualaikum... " OUR BODIES ARE ARE OUR GARDENS OUR WILLS ARE OUR GARDENERS " ~ William Shakespeare ~
Assalammualaikum... Sempena promosi vitamin kalsium bulan ni, Teruja Ida nak cerita sikit tentang kepentingan penjagaan tulang ni. Yelah t...
Assalammualaikum... Kalau zaman dulu asal pergi KFC je mesti suka makan coleslaw dengan kentang putar die. Makan dengan roti ban die pula....
Assalammuaikum... Semalam kita dah menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 51. Feeling sambut merdeka dah tak macam zaman sekolah-sekolah dulu....