Assalammualaikum.. Sekarang ni masing2 mesti dah berada di kampung. Ida hanya di sini sahaja. Beraya di Kemaman, kg suami kat sini je.Nak bl...
Assalammualaikum.. Mana nak dapat Vitamin C terbaik?  Penemuan setakat hari ni hanya di Shaklee..Sustained Release VitaC Plus 500mg yg dpt...
Assalammualaikum... Tinggal beberapa hari lagi kita akan menyambut bulan Syawal. Pada saat ni mungkin ada di kalangan kita yang bersedih s...
Assalammualaikum.. Mungkin ada pernah dgr psal tajuk entry Ida kali ni..Ida pernah trbaca dalam satu blog, si ibu mengandungkan sehingga 9...
Assalammualaikum.. Tahun ni Ramadhan rasa sekejap je..tup-tup lagi seminggu kita dah nak raya,,mudah-mudahan kita semua mendapat keberkatan ...
Simple 3R Giveaway By Iezwa Razk [KLIK BANNER UNTUK JOIN] HADIAH-HADIAH AWESOME :- TOPUP RM 5 - 6 PEMENANG TOPUP RM 10 - 2 PEMENANG ...
Assalammualaikum.. Alhamdullilah tinggal lagi seminggu lagi kita akan menyambut bulan Syawal dan lebih kurang seminggu juga akan tamatnya pr...
klik pd banner Mini Giveaway #27 ni khas untuk  anak2 yang berumur 0 hingga 12 tahun je yer (Selagi tak masuk sekolah menengah, s...
Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014 , iaitu tepat ...
Assalammualaikum... Tajuk ni sensitif skit, tapi hnya utk kaum wanita shj ye..bagi kaum ibu2 yang menyusukan ank..Kebiasaannya masalah putin...
Assalammualaikum Punica granatum atau lebih dikenali sebagai buah delima menjadi pilihan ramai masa kini untuk menjaga kesihatan. Nama lai...
Assalammualaikum.. Mungkin tajuk entry ni agak memalukan tapi ni hakikatnya..tak perlu malu jika nak rumahtangga bahagia maksud Ida dengan k...
Assalammualaikum... Masing2 sekarang mesti sibuk dengan persiapan raya kan? Ida..takde persiapan sgt la..sbb nye suami Ida naik offshore, ...
Assalammualaikum.. Mybe ramai yang dah derma darah. Ida lum pernah lagi derma darah sbb xcukup syarat       ( berat tak cukup ), Setakat der...
Assalammualaikum.. Dah beberapa hari Ida xde idea nak update blog..mybe sebab berpuasa tambah dgn cuaca panas lgi..mula la darah nak naik bl...
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma...
Walaupun dah masuk era komunikasi pantas, tapi Sally tetap rasa yang kad raya tu sangat la best! Hahahaha...so, sempena Hari Lebaran yang...
klik pd banner
Assalammualaikum... Ramai yang taj tahu permainan jigsaw puzzle ni dapat rangsang minda anak2 kita..Ida ade belikan untuk Asyraf..memang s...
Assalammualaikum... Bila dah bergelar ibu bapa ni kadang2 hubungan suami isteri jadi sedikit renggang,,bukan disebabkan anak2 tapi faktor ma...
Assalammualaikum... Kalau korang buka je facebook mesti semua asyik bercerita tentang Vivix Shaklee je..so mesti la korang akan tanya harga ...
klik banner ** 10 blogger bertuah akan dapat kad raya LE dayangdeno **Cara pemilihan pemenang melalui Random.org  **Pengumuman ...
KLIK PD BANNER Syarat-syarat Penyertaan:- 1. Followers blog  Cherish Every Cherry  (kalau silent readers mcm mana I nak kenal...
Assalammualaikum.. Di sini Ida hanya share amalan2 sunnah yang dilakukan oleh Rasullulah S.A.W 55 AMALAN SUNNAH RASULLULAH S.A.W 1. PANDANGA...