SHOPPING DI ZALORA

Assalammualaikum...

Masing2 sekarang mesti sibuk dengan persiapan raya kan? Ida..takde persiapan sgt la..sbb nye suami Ida naik offshore, so memang susah nak gerak mana2.Ida bukannya ada lesen kete..tp kalau ada pun xkan nak g sorang2..dgn anak2 kecik lagi..susah..So pilihan Ida? Shopping on9 je lah..

Raya tahun ni, ayah request nak pakai jubah. Nak berasa duit gaji adik Ida ( seorang OKU slow learner yang berkerja di hotel kat Terengganu ). Hotel adik Ida berkerja memang amik budak2 OKU berkerja di sama..Alhamdullilah adik Ida pandai jaga diri, kecuali duit..selalu duit hilang..thatway duit gaji die Ida akan transfer ke acc Ida setiap kali gaji masuk..Die nak, Ida akan transfer kt die..

So Ida la yang akan tolong belikan jubah kat ayah, alang2 Ida dan adik kongsi duit belikan sekali untuk baju raya mak dan adik di sana..Jubah semua Ida cari kat bandar Kemaman je..itupun mintak adik ipar bawa. Ida g beli barang, die dok dalam kete jaga anak sekejap..cepat skit keje..Cari baju adik Ida yang takde saiz plak..malas nak keluar 2,3 kali..so Ida decide cari kat Zalora je..

Alhamdullilah dapat juga baju yang comel untuk adik Ida kat sana..simple but cute


Apa yang best nye..Ida order pagi Isnin, tengok2 hari Selasa dah sampai...cepat kan? Ida terfikir juga gdex datang hantar barang sebab selalunya gdex hantar barang supplement Shaklee je kat Ida. Tak terfikir langsung yang barang dari Zalora yang sampai..

Wah memang puas hati la. Terkejut Ida, cepat nya barang sampai..Yang bestnye, Ida dapat vouncher lagi, tak tahu lagi nak shopping pe..Zalora ada sertakan sekali slip pos laju if baju ni tak muat untuk di tukar semula..bagus kan? Tapi nasib baik adik Ida muat...harga die pun berpatutan rm99 ( murah kan ). Penghantaran percuma bagi pembelian rm75 ke atas..

So bagi yang dah takde idea nak beli barang, boleh la jenguk2 kat Zalora...pasti ada!!..

SELAMAT BERSHOPPING!!

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS