SET BAJET SHAKLEE UNTUK IBU HAMIL

Assalammualaikum..

Tahun ni Ramadhan rasa sekejap je..tup-tup lagi seminggu kita dah nak raya,,mudah-mudahan kita semua mendapat keberkatan di bulan yang mulia ni..

Alhamdullilah ramai kawan2 Ida akan mendirikan rumahtangga tak lama lagi..malah ada yang sekarang di dalam fasa KEHAMILAN..hehehhe..masing2 alhamdullilah rezeki di bulan Ramadhan ni..

Hari ni Ida nak share SET BAJET UNTUK IBU HAMIL..Shaklee menyediakan supplement untuk ibu hamil yang membantu memastikan ibu hamil ini sentiasa sihat dan cergas sepanjang tempoh kehamilan mereka. Dan mmg terbukti set hamil ini mmg betul2 membantu dan berkesan kepada ibu hamil..

Ramai yang cakap Shaklee ni MAHAL..sebenarnya tidak!! tak de la kejam sangat nak suruh amik fullset. Boleh je ikut pada bajet korang. If mahal sekalipun setandingla dengan kualiti dan penjimatan die..sebab apa Ida cakap cmtu?

Contonhya korang amik Vitamin C shaklee..ibu hamil pun bgus amik sebab vitamin c Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping Vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.Harga die sebotol rm92.50 ada 180 biji tahan selama 6 bulan. JIMAT KAN?


SET BAJET SHAKLEE IBU HAMIL


1. Vitalea - Multivitamin yang terbaik dengan zat besi dan jauh lebih baik dari Obimin. Ia membantu dalam pembentukkan sel-sel darah. Ia juga membantu melengkapkan kekurangan nutrient ibu mengandung yang banyak diserap oleh bayi. Ibu-ibu yang mengambil vitalea,tidak perlu lagi mengambil obimin okay..

2. B-complex - Mengandungi sebanyak 8 kumpulan vitamin B termasuklah asid folic. Asid folic dan B12 membantu pembentukan sel-sel darah merah di dalam badan. Jumlah asid folic yang mencukupi dalam diet harian membantu mencegah kecacatan pada bayi. Ia juga membantu ibu mengandung untuk lebih bertenaga dan mengurangkan tekanan perasaan ketika mengandung.


Jika ada bajet lebih skit, boleh tambah yang lain:

Energizing Soy Protein ( HOT SELLING!!! )
Ia adalah minuman protein yang mengandungi banyak kelebihan kepada ibu dan anak yang dikandung. Ia penting untuk membina dan memperbaharui sel-sel tisu dan hormon dalam tubuh. Ia penting untuk pembentukan kuku, rambut dan kulit. Protein yang berkualiti sangat membantu pertumbuhan yang baik. DisampingMEMBERI TENAGA pada ibu, ESP mampu mencantikkan kulit bayi dalam kandungan dan ibu mengandung itu sendiri.

Vitamin C 

Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, berperanan dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat. Ia juga membantu dalam penghadaman zat disamping Vitamin C dapat meningkatkan taraf sistem pertahanan tubuh.

Ostematrix
Ibu mengandung memerlukan 1000-1300mg kalsium sehari. Ini adalah kerana bayi akan mula mengambil kalsium ibu dengan lebih banyak bermula trimester kedua. Ostematrix mengandungi bukan sahaja kalsium malah MAGNESIUM dan VITAMIN D..Vitamin D meningkatkan penyerapan kalsium dan fosforus untuk menguatkan tulang dan kerangka. Pengambilan OSTEMATRIX juga untuk menguatkan dan pembentukan tulang dan gigi bayi yang sihat. Pengambilannya juga boleh mengurangkan sakit pinggang , sakit belakang , kebas-kebas atau cramp.

Omega Guard ( ambil bila trismester 2 )
Omega Guard mengandungi 1000mg asid lemak Omega 3 yang termasuk di dalamnya DHA dan EPA yang mana ia bolehmenggalakkan perkembangan otak, sistem saraf dan fungsi mata bayi


Nak order SET BAJET IBU HAMIL? sila klik


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
( YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR )
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com


No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS