Assalammualaikum... Sekejap sahaja berlalu sudah hamir setengah bulan kita berpuasa. Cuti sekolah pun akan bermula tak lama lagi. Kalau ...
Assalammualaikum... Salam ramadhan yang ke14 buat semua kawan-kawan. Sekejap je masa berlalu dah separuh bulan kita berpuasa. Masing-masi...
Assalammualaikum... klik pada banner untuk join
Assalammualaikum.. Bulan puasa merupakan salah satu bulan yang sangat dinantikan oleh umat Islam. Pada bulan ni la kita digalakkan untuk men...
Assalammualaikum... Kalau cakap pasal mutivitamin atau zat besi atau iron merupakan vitamin mudah larut yang sangat diperlukan oleh badan. ...
Assalammualaikum... Berbuka apa korang hari ni? Ida tak sempat nak snap gambar resepi hari ni. Mulanya tak tahu nak masak apa, lepas tu main...
Assalammualaikum... Selamat berbuka puasa kepada semua. Sebut pasal uih dorayaki ni aka kuih doraemon memang Ida suka sangat masa zaman seol...
Assalammualaikum... Dalam perniagaan ni ada pasang surutnya. Ada yang naik dan ada yang turun. Berniaga ni sebenarnya banyak mengajar kita b...
Assalammualaikum... Alhamdulillah dah tiba masa untuk kita menyambut Ramdhan lagi. Hari ni mesti masing-masing siapkan diri dari segi me...