Assalammualaikum... Alhamdullilah dimurahkan lagi rezeki korang untuk Ida jadi sponsor kali ni. Baru-baru ni Ida dah jadi sponsor anjuran Sy...
Assalammualaikum.... Alhamdullilah syukur kerana masih lagi bertenaga untuk menaip entry walaupun sebenarnya mata ni dah mengantuk...huhuh.....
Assalammualaikum.... Keadaan cepat penat,mudah mengantuk, dan susah nak fokus selalu berlaku pada kita sebagai seorang surirumah sepenuh mas...
CLICK BANNER TO JOIN! Assalamualaikum semua=) Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blo...
Assalammualaikum... Minggu lepas ada customer Ida telefon tanya Shaklee ada ubat untuk kolestrol tinggi tak. Awal pagi juga la die telefon ...
Assalammualaikum... Sekarang ni musim panas. Dah dekat 2 minggu tak hujan ni. So korang jangan lupa banyakkan minum air k.. Asyraf dah b...
Assalammualaikum.... Asyraf memang suka makan pisang. So en suami belikan la pisang tapi tak berapa nak elok so Asyraf pun taknak makan. Bar...
Salam Buku! Eh, ada ke Salam Buku..? Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman ni Sally adakan sempena dengan kehadiran entri V...
Assalammualaikum.. Ramai yang mencari cara bakar lemak cepat  yang betul sehinggakan sanggup mengeluarkan beratus-ratus duit untuk ke gym at...
Assalammualaikum.... Arini Ida nak share 1 application dalam google play yang memberi manfaat kepada peniaga-peniaga online seperti Ida. Act...
Segmen 12 Jam Bloglist #13 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23...
Assalammualaikum.... Sekarang ni musim demam denggi kan? Banyak status ibu bapa Ida jumpe dalam facebook sedang mencari ubat demam denggi ...
Assalammualaikum... Dah beberapa hari ni tak brape nk update blog. Ntah ka rasa macam tak sedap badan,agaknye sebab cuaca kot. Sebab dah bra...
Assalamualaikum dan salam sejahtera Giveaway Diari Jejaka Hangat 2015 bermula pada  jam 12.30 tengah hari 22 Februari 2015 ...
Assalammualaikum... Bila berlakunya penyakit kolestrol tinggi ini akan menyumbang kepada masalah fungsi jantung,arteri,masalah ateroskier...
Assalammualaikum... Wanita ni memang dilahirkan mempunyai hati yang cepat tersentuh walaupun kadang-kadang benda yang sangat simple. Lebih...
Assalammualaikum... Pada hari Sabtu lepas Ida ada buat kenduri aqiqah Aqil. Kebetulan anak kakak ipar dan bapa sedara nk buat kenduri juga s...