B-SHOP GOOGLE PLAY APPS UNTUK SELLER

Assalammualaikum....

Arini Ida nak share 1 application dalam google play yang memberi manfaat kepada peniaga-peniaga online seperti Ida. Actually yang invite apps ni bekas lecturer kolej Ida dulu. Dia dah buka company die sendiri.

Application ni Ida belum download sebab memory phone penuh. Ntah la dah banyak benda kena buang masih lagi penuh. Dah tak tahu nak buat apa.

Ni link application tu untuk android ye...


Cover art

Google play app B-shop

camner korang nak masukkan barang korang niaga boleh pm En. Nek dulu kat sini

Apa2 yang korang tak faham boleh rujuk kat die ok....

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS