CARA BAKAR LEMAK CEPAT,TAK SANGGUP TENGOK PERUT BERLAPIS-LAPIS,BACA SINI

11:02:00 PM

Assalammualaikum..

Ramai yang mencari cara bakar lemak cepat yang betul sehinggakan sanggup mengeluarkan beratus-ratus duit untuk ke gym atau berjumpe pakar.



Lemak ni sebenarnya simpanan nutrisi makanan yang kita makan dalam tubuh sebagai sumber tenaga. Kita sebenarnya memerlukan 20-30% lemak di dalam badan.

Lemak ni tak salah sebenarnya tapi yang salahnya bila lemak ni berlebihan di dalam badan. Mula la berat semakin naik,perut berlipat-lipat.


Lemak berlebihan ini menyebabkan pembuluh darah semakin kecil hingga tidak mempunyai ruang. Ni la risiko kepada masalah kolestrol.

Senaman berjalan laju salah satu cara bakar lemak cepat tanpa memerlukan sebarang kos. Lakukan 20 minit setiap masa dalam 3kali seminggu. Bila kita kerap berjalan makan banyak tenaga akan diperolehi. Bila dah terbiasa so jadi lebih mudah membakar lemak sekaligus menurunkan berat badan.

TEKNIK BERJALAN PANTAS



1. Aturkan ikut keselesaan korang. Berjalan santai seperti biasa tapi dengan lebih cepat. Biarkan tangan tu turut bergerak,elakkan ada benda pada badan seperti beg.

2. Tahan otot perut semasa berjalan pantas. Tarik nafas dan lepaskan berulang kali sehingga perut tu rasa tegang je..kan dah membantu kempiskan perut tu...

3. Kekalkan kedudukan bahu dan badan. Jangan berjalan dalam keadaan bongkokkan badan. 

Ada satu lagi cara bakar lemak cepat dengan pengambilan Lecithin dan Omega Guard. Meh Ida nak ceritakan disebalik pembakar lemak super duper best ni!


Lecithin

Ia berasal dari minyak biji soya berfungsi mengemulsi lemak dengan cepat. Ni macam pelarut untuk kolestrol dan lemak-lemak lain la..Bagi ibu-ibu menyusu macam Ida ni suka ambil ni sebabnya membantu untuk elakkan bengkak susu. Sakit ooo....



Customer Ida ada ambil lecithin ni asalnya untuk bakar lemak je tapi ada perubahan lain plak. Masalah hidung gatal setiap pagi dah takde..syukur alhamdullilah. Buang lemak,masalah resdung pun hilang.

Omega Guard

Omega Guard tidak mengemulsi lemak tetapi fungsi minyak ikan membantu pembakaran lemak termendap. Paling bestnye ia juga membantu mengurangkan selera makan. Senang citer 'cut off' selera makan sebabnya ia menambah kadar penghasilan serotonin supaya korang boleh kawal nafsu makan. 

Omega guard ni membantu pembakaran lemak dengan lebih cepat. Selain tu bagus untuk yang ada kolestrol tinggi sebabnya membantu menurunkan paras kolestrol.

So ada masalah ke kalau ambil salah satu ni?

ooo...takde masalah dan takde paksaan pun. Bergantung pada bajet korang. Nak cepat ambil kedua-duanya la. Berganda-ganda die bakar lemak korang dengan pantas kan. Takde bajet ambil je salah satu.

Kalau Omega guard ni anak-anak umur 1 tahun pun dah boleh makan tapi bukan untuk bakar lemak la. Ni untuk IQ diorang dan masalah asthma/kesihatan.





Nak order? sila klik

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)