SYUKUR REZEKI CLOSING

Assalammualaikum....

Alhamdullilah syukur kerana masih lagi bertenaga untuk menaip entry walaupun sebenarnya mata ni dah mengantuk...huhuh..

Biasa la super 'sotong' macam Ida ni. Kerja 24jam...tidur pun kena berjaga sebab anak bangun nak susu. Nasib baik minum susu badan je..taknyah nak kena bancuh-bancuh.

Tadi baru je balik dari rumah mak mertua. Dia ajak datang rumah makan tengahari. Pak mertua Ida masak nasi dging arini. Alhamdullilah...

Nak balik rumah, adik ipar yang hantarkan sebab suami Ida kerja. Masa salam kereta die ada tanya psal Set kulit jerawat Shaklee. Pada mulanya Ida just nak bagi die sampel Vitamin C je dulu tapi bila sampai rumah. Citer punya citer die terus ambil full set kulit (ESP+Vitamin C+Vitamin E).


Syukur rezeki nak closing arini...

Insyaallah...tak susah pun nak cantik dalam masa yang sama nak jaga kesihatan diri..

Sapa berminat nak join bisnes Shaklee atau nak beli supplement jangan malu-malu nak pm Ida. Atau bagi orang-orang Kemaman boleh jumpe Ida sendiri untuk dapatkn best consultation...insyaallah Ida akan buat yang terbaik untuk korang.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.

2 comments:

  1. Anak saya bottle feeding.
    Huh..die dah pulak kuat menyusu.
    Tak larat betul asik nak kene bangun bancuh.
    Awal pagi je tak kurang 4x dia mtk susu.
    Setiap kali buat, abes 6-7oz. Huhu..

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS