Assalammualaikum... Produk penjagaan kulit sememangnya sinonim dengan kaun wanita dan tak kurang juga kepada lelaki. Bukan sahaja wanita, ma...
Assalammualaikum... I-City yang terletak di Seksyen 7 Shah Alam memang agak terkenal dengan tempat yang penuh dengan kilauan cahaya lampu te...
Assalammualaikum... Selepas beberapa hari tak bersiaran disebabkan takde idea nak update blog dan keadaan kesihatan yang tak berapa nak meng...
Assalammualaikum.. 20 TIPS FOR HEALTHIER SKIN 1. Don't smoke 2. Don't drink alcohil ( for non muslim ) 3. Get plenty of sl...
Assalammualaikum... " It's more important to understand the imbalances in your body's basic systems and restore balance, r...
Assalammualaikum.. Dah masuk penghujung tahun dah kita. Cepat masa berlalu. Umur Ida pun baru masuk 31 tahun awal tahun baru ni.hehehe. Lamb...
Assalammualaikum,.. " Jadilah orang yang selalu puas dengan rezeki Allah, niscaya engkau akan jadi orang yang paling bersy...