HI DECEMBER!

Assalammualaikum..

Dah masuk penghujung tahun dah kita. Cepat masa berlalu. Umur Ida pun baru masuk 31 tahun awal tahun baru ni.hehehe. Lambat sangat...



Dah masuk penghujung tahun jugak la musim banjir berlaku selalunya. Di beberapa kawasan dan negeri jugak telah dilanda banjir. Takziah kepada mereka. Itu semua ujian.

Alhamdulillah area kawasan rumah masih ok. Hari ni pun cuaca panas sekejap pagi. Nak masuk tengahari ni baru hujan sikit tapi tak berapa lebat.

Kesempatan ini jugak Ida nak kongsikan promosi yang Shaklee berikan bulan ni.





Jadi bagi siapa ada sebarang pertanyaan pasal promosi ni dan dapatkan produk2 Shaklee dengan harga lebih murah boleh terus wasap Ida okay!

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

3 comments:

  1. berkenan set cute youth tu.
    sib baik x jual.
    if yes, nak jer aida 1 set.

    ReplyDelete
    Replies
    1. set cute youth tu boleh ja dibeli. nama lain nya set travel/set trial pack. hehehehehe

      Delete
  2. Lebih kurang sebulan lg no msuk tahun baru..Salam perkenalan..

    ReplyDelete