REVIEW: BEAUTILOVE MASK NATURAL RANGE

Assalammualaikum...

Produk penjagaan kulit sememangnya sinonim dengan kaun wanita dan tak kurang juga kepada lelaki. Bukan sahaja wanita, malah sekelintir kaum lelaki juga amat menitikberatkan penjagaan kulit ini. Selain dengan penggunaan skincare harian seperti facial wash, toner, moisturizer mahupun scrub, penggunaan mask juga sebenarnya penting dalam penjagaan kulit ini.




Kali ni Ida nak review tentang mask yang baru Ida cuba ni iaitu Beautilove Mask Natural Range. 


Apa yang menariknya pasal Beautilove Mask Natural Range ni, ia diformulasikan dengan Teknologi Nano Encapsulation yang boleh meresap ke dalam kulit kita untuk membekalkan penghidratan selama 24 jam! Best kan.

Kita ni seharian sibuk dengan kerja, uruskan itu dan ini. Kulit kita pula terdedah dengan asap, habuk, sinaran UV akan menyebabkan kulit kita menjadi kering dan kusam.





Dan paling menariknya pasal mask ni, ia bebas dari parabens, minyak mineral, alkohol dan agen pemutihan. Jadi tak perlu risau kerana ia tidak akan memudaratkan pada kulit kita.

Penggunaan mask ni dalam seminggu at least kita pakai sebanyak 2-3 kali sahaja.

Jom Ida kongsikan 3 mask dari Beautilove yang Ida telah cuba. Memang sangat-sangat best dan terasa lembut pada kulit.

1. Super Fruit Mask ( Stay Young )





Mask ini kaya dengan multivitamin dan semestinya mengandungi antioksidan yang berperanan untuk melindungi sel kulit dari regenerasi dan elakkan dari kedutan. Malah ia melindungi sel epidermal stem kulit dari musnah dan mengecilkan pori-pori serta menganjalkan kulit. Ia juga mengandungi ekstrak semulajadi epal yang memang bagus untuk kulit kita.

2. Healthy VG Mask ( Skin Nutrients )





Mask jenis ni pula mengandungi banyak agen pelembap yang akan meningkatkan kelembapan dan membantu kulit lebih lembap, lembut dan lindungi kulit dari terhasil garis-garis kedutan. Mask ini juga mengandungi ekstrak semulajadi timun.

3. Botanical Mask ( Moisture Lock )






Mask ini mengandungi banyak nutrien, mineral, asid amino, vitamin dan mempunyai kelembapan yang tinggi untuk kulit kita. Ia membantu melembapkan, melembutkan, membaiki sel dan membentuk kolagen baru pada kulit kita. Ia juga mengandungi ekstrak semulajadi aloe vera.

Selain itu uolls juga boleh cuba mask lain seperti Aroma Therapy Mask, Floral Scent Mask, dan Fortune Mask.

Uolls boleh dapatkan mask ni di Fanpage diorang dan sertai peraduan yang sedang berlangsung sekarang. Syarat mudah je dan uolls berpeluang memenangi hadiah iaitu bekalan produk Beautilove Mask selama 1 bulan !!!

Like, follow dan sertai peraduan mereka sekarang!

9 comments:

  1. Banyak sungguh mask di pasaran sekarang kan hgga dalam simpanan pun banyk sampai tak sempat nak guna semua.. yg ni blm try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. banyak je mask dlm peti tu..belum terhabis lagi guna

      Delete
  2. Nak kena cari juga masa pakai mask sebab nak bagi muka ni lembab. Kalau tak macam kering sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..nak kena cari yg jenis melembapkan kulit. sekadar moisturizer pun kadang kala tak cukup

      Delete
  3. Sekarang memang suka pakai mask muka. Dulu tak biasa amalkan. Memang nampak kebaikan pakai face mask. Nanti boleh cuba brand ni pula.

    ReplyDelete
  4. Beautilove mask memang best! Kak nina dah try yang 24k gold mask dia. Syok giler! Kulit lembab anjal...

    ReplyDelete
  5. I just lost my man about three months ago though he is back again full of love and passion with the help of great man Dr. IKHIDE. I NORAH PEDRO from Norway, have been into a relationship with daniel mark since I was 22 years old and I am 28 now. I so much love him but I could not show the love, it was very difficult for me to prove my realness to him because I thought to prove my love to him might make him look down on me and go after other girls. for over six years Daniel has given me all that I ask of him. I always threatened him with break up each time I want to see his level of love for me because I was told if I threaten him, he will propose to me and then will get married to him before I can show my love despite his complains of him not sure of my love I was responding to him with negative words. though I was suspecting he has another girl in his life, I did not border to ask him about that because I was so sure of his love despite my attitude. on the 8th of September a day to my birthday he came and gave me so many lovely gifts like never before claiming to wish me a happy birthday in advance with his words and behavior I expected him to propose to me on my birthday night then I will also tell him of my pregnant for him. I wait for him on my birthday he did not show up not even a call, I tried his number and it was not going through I refuse to go check on him because the anger in me six days later I went to his house and I found nothing not even a sign of my Daniel once live there. I was disappointed, frustrated, confused with so many thoughts on my mind like hanging my self if I did not see him again because I can not my parent about the pregnancy when the man responsible for it had disappeared. our religion's against that, my family will be disappointed in me, I have brought them shame. I look for daniel everywhere till I could chat with him on social network, he warned me never to disturb him again because he already had found another girl that he wants to live his life with, after a while, he blocked me from all access then I could not tell him of my pregnancy for him. so, I needed help from all corners of life, I decide to check to google my self or read some write up on-site on how to coup with my pain because I could not tell anybody about it not even my friends were aware of my pregnancy. I keep reading to cancel my self till I find how Dr. IKHIDE helps so many persons from different walks of life with their testimonies. then I decide to also contact him with dr.ikhide@gmail.com. Because I do not know much about contacting a spell caster, I was not sure he can bring my Dan back but I decide to give him a try though his requirement was another problem I meet with a friend for help because I could not the items that he needed I have to plead with Dr. IKHIDE to help me get the items because really need my man back to take away my shame. just two days after I send him the requirement Daniel calls me, plead for forgiveness. just yesterday he propose to me and I am so happy. you can also contact him with email: - dr.ikhide@gmail.com or whatsapp :- +2349058825081






    ReplyDelete