11:30:00 PM

PROMOSI NOVEMBER BERGANDA-GANDA

by , in
Assalammualaikum...

Dah masuk bulan november pun kita. Kejap je...lagi sebulan dah masuk tahun baru. Umur pun semakin meningkat.Musim pun sekarang hujan je. Anak-anak pun ramai yang tak sihat. Anak Ida si abang pun baru baik dari demam campak.


Image result for november


Dah masuk bulan baru ni..Scarlet heart pun dah tamat. Kesian kat Wang So ku keseorangan akhirnya.huhu..

Okeh2...ni Ida nak kongsikan dengan korang promosi berganda bulan ni...

serius rugi sangat kalau korang tak grab..




Lecithin buy 4 at 3 <klik>

Alfalfa buy 4 at 3 (s)<klik>
Vitalea kids buy 4 at 3 <klik>
Nutriferon buy 2 get 5% discount <klik>
Nutriferon buy 6 free 1 <klik>


Cikgu-cikgu bagus amik peluang untuk promo Lecitin! 


Ibu bapa yg mahu anak mereka fokus juga perlu dapatkan Lecithin!

Alfalfa untuk ibu menyusu dan mereka yang nak skin yang cantik!

Vitalea kids untuk anak2 yang suka makan gula-gula. So kita tukar kepada vitamin yg sihat!

Nutriferon untuk semua yang mahukan keluarga yg sihat!


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



7:51:00 PM

NAK KURUSKAN BADAN TAPI SUSAH NAK BERSENAM

by , in
Assalammualaikum...

Bukan semua orang sebenarnya ada masa nak bersenam. Maksudnya kalau bersenam di rumah memang la boleh hari-hari kan, ni keadaan bersenam di luar sambil menghirup udara yang segar.





Kalau yang dah berkeluarga sekalipun kalau boleh masa hujung minggu tu gunakan la masa beriadah dengan keluarga. Bawa la anak-anak lakukan aktiviti luar. Jangan terlalu fikir, hujung minggu..aku nak rehat di rumah sahaja. Nak tidur rehatkan badan. Sedangkan pada hari bekerja ada tu sampai takde masa pun nak layan anak-anak, takkan hujung minggu pun nak biarkan anak-anak kan.

Related image

Semua orang nak dapatkan berat badan yang ideal,tubuh yang cantik. Tak kira lelaki atau perempuan semua nak benda yang sama. Si lelaki nak dapatkan perut sixpax..kalau boleh 8pack. Mana la nakkan kalau ada lemak sana sini,perut buncit dan sebagainya.

Ida nak kongsikan set kurus Shaklee yang sesuai untuk mereka yang susah nak keluar bersenam tetapi mahu turunkan berat badan secara sihat.



ESP Shaklee 

- membantu untuk rasa lebih kenyang
- elakkan otot korang jadi kendur semasa nak kurangkan berat badan 

Lecithin

 - Ia membantu untuk MEMBAKAR LEMAK. Kandungan didalamnya membantu badan untuk memproses dan memetabolismekan lemak dengan lebih berkesan. 

Alfalfa Complex

- Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin. 
- fungsinya sebagai detox untuk buang toksin dan cuci usus. 



Nak order? sila klik




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

5:19:00 PM

CARA HILANGKAN LEMAK BELAKANG BADAN DENGAN BERKESAN

by , in
Assalammualaikum...

Selain lemak yang ada di bahagian perut terdapat juga lemak yang kita tak mungkin sangka ada iaitu di bahagian belakang badan. Bonjolan-bonjolan ni la selalunya ada pada kaum wanita dan memang  agak memalukan.




Kawasan kegemaran lemak banyak berkumpul adalah pada kawasan scapular (tulang selangka). Jika keadaan ni berlaku ia akan melarat pula ke bahagian bawah ketiak yang kita tak dapat memakai coli dengan baik.

Related image

Dengan kehadiran hormon kortisol yang terlalu tinggi dalam badan cenderung mengumpul lemak. Hormon ini di keluarkan oleh kelenjar adrenal dalm tubuh kita.

Aktiviti kelenjar adrenal ini boleh meningkat dengan kehadiran beberapa faktor seperti tekanan (stress) dan makanan tertentu seperti kandungan gula yang tinggi. Dalam erti kata lain, jika tinggi kehadiran unsur di atas, adrenal akan menjadi lebih aktif.

Keputusannya, adrenal akan merembeskan hormon cortisol yang tinggi juga. Ingat ya, bila hormon kortisol tinggi, kecenderungan badan untuk mengumpul lemak juga tinggi.

Ini yang berlaku pada akak ni. Beliau suka makan nasi dan disebabkan ini mula timbul bonjoan lemak pada belakang tubuhnya. Siapa suka kan, malah naik malu bila mula ada orang tegur. Pakai baju pun akan nampak lemak di situ.

Jadi akak ni telah menganbil Lecithin secara konsisten untuk hilangkan masalah lemak di belakang badannya. Alhamdulillah akhirnya lemak di belakang badannya hilang sampaikan ada mak cik tegur bagus takde lemak kat belakang badan.



Lecithin yang berasal dari minyak biji soya berfungsi mengemulsi lemak dan memastikan lemak kekal di dalam sistem digestive dan tidak memendapkan diri ke dinding membran menjadi lemak kental

Emulsi lemak bermaksud lemak itu dipecahkan molekulnya kepada lebih kecil supaya ia lebih mudah bergerak di dalam sistem pencernaan.



Jadi apa lagi rembat la cepat Lecithin sempena promosi bulan ni.



Klik di sini untuk order segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya.
10:54:00 AM

PERSIAPAN DIRI PADA MUSIM TENKUJUH

by , in
Assalammualaikum...

Dah dekat akhir tahun ni..dah mula musim tengkujuh ni semua orang risau takut banjir..

Kalau memang kawasan banjir ni dah mula simpan, pindahkan barang skit-skit..sediakan sampan..biar buat persediaan, benda nak jadi tak boleh nak elak..





Paling berbahaya anak-anak la, mula ada yang demam, batuk, dan selsema semua ada. Sebab itu la penting buat persediaan supaya sistem imun anak-anak kuat.

Boleh la setiap simpan stok at least 1 kotak Nutriferon 1 Omega Guard dan 1 Chewable vitamin C untuk anak-anak. Sekeluarga boleh ambil...

Cegah lebih baik kan..
4:11:00 PM

SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

by , in
2:11:00 PM

DAH MULA TABIAT KETAGIH TENGOK DRAMA KOREA

by , in
Assalammualaikum...

Actually memang dah lama Ida suka tengok citer korea. Tapi sejak kahwin, ada anak dah memang jarang-jarang tengok drama korea. Selalu tengok pun Runningman. Yelah kalau drama tak boleh la menempek depan tv je kan.


Bila dah ada astro kebanyakan citer Ida selalu rekod je. Ada masa, time suapkan anak makan baru la boleh tengok.

Image result for descendants of the sun


Related image

Sejak tengok citer Descendants of the sun. Dah mula ketagih nak tengok drama korea balik. Habis episod citer DOTS, tengok plak drama Uncontrollably fond. Sambung lagi drama Doctors, Scarlet Heart yang baru habis. Sekarang boleh je habis tengok drama Oh My Venus.

Image result for you my venus

Lakonan So Ji Sub dan Shin Min Ah memang romantik dan cute je dalam citer Oh My Venus ni. Sekarang Ida sambung plak rekod citer Legend Of the Blue Sea lakonan Lee Minho dan Jun Jihyun. 

Image result for legend of the blue sea

Tak tahu nak cakap, suami siap kata dah rekod kat tv tengok plak kt youtube.heheh. Ida memang takleh mengadap terus 1 jam tengok drama. So sambil-sambil tengok tu, update blog dan FB. Berhenti kejap urusakan rumah dan anak-anak.

Kalau yang masih bujang no hal la kan nak tengok sampai habis episod drama dalam masa 1 hari.

Selain citer Korea, Ida juga peminat citer hantu tak kisah la filem orang putih ke, melayu,indonesia, jepun,korea atau thailand. Tapi banyak yang paling ida rasa agak seram citer orang putih,thailand dan indonesia.

Ada citer hantu atau drama korea yang menarik pernah korang tengok, share la dengan Ida.heheh
3:38:00 PM

STOKIN COMEL SESUAI UNTUK KAUM MUSLIMAH

by , in
Assalammualaikum...

Kita ni bukan sekadar menjaga aurat pada pakaian atau kepala. Kaki juga perlu dijaga. Kali ni Ida nak share mengenai stokin kaki ni.

Mungkin biasanya kita akan lihat kaum perempuan akan pakai stokin plain kosong je kan. Apa kata tukar kelainan pakai stokin yang jenis bercorak. Kalau Ida memang tak suka beli stokin yang nipis dan licin. Sebabnya Ida pakai heels so klau licin memang susah la Ida nak pakai..rasa tak selesa sebab akan ke depan jari kaki.



Stokin Comel yang memang selesa dipakai bagi Ida. Kain pun tebal dah tak licin. So masa pakai heels memang senang sebab tak tergelincir terus ke depan.


Bukan sahaja ada jenis plain malah ada corak yang bercorak dan sangat sesuai nak bergaya. Ida beli 2 jenis,plain dan corak vintage. Ida memang peminat warna hitam sebab senang nak match dengan mana-mana.hehehe


Ibu berpantang yang nak pakai pun boleh, nampak lagi cool gitu.



Harga die pun ok je. Plain (kosong) hanya RM7 dan bercorak hanya RM10. Serius tak rugi pun beli sebab selesa. Nanti boleh la Ida beli corak lain plak.heheh

Nak dapatkan stokin comel ni?


12:43:00 AM

Segmen Jom Tambah Follower By Shuhaida Kabdy

by , in
7:44:00 PM

BENGKAK RADANG SARAF OPTIK PULIH SELEPAS 1 BULAN PENGAMBILAN NUTRIFERON

by , in
Assalammualaikum...

Masalah saraf optik ni berlaku apabila tiba-tiba penglihatan kita menjadi kabur, tak boleh melihat warna dengan baik. Ia adalah keadaan yang dipanggil radang urat saraf optik, dan ia adalah satu masalah biasa bagi orang yang ada masalah dengan multiple sclerosis (MS). Malah boleh berlaku pada pesakit diabetes atau yang mengambil ubat-ubatan.





Di mana pada kawasan mata ni ada lapisan yang dipanggil myelin untuk melindungi lapisan mata tapi bila berlakunya kerosakan pada lapisan myelin tu yang boleh menyebabkan jangkita pada saraf optik.

Radang saraf optik ni selalunya akan sembuh sndiri tapi memakan masa. Untuk membantu cepat sembuh, selalunya akan mendapat dos yang tinggi ubat-ubatan steroid melalui IV. Rawatan ini juga boleh mengurangkan risiko masalah MS lain atau melambatkan awalnya.

Image result for optic neuritis




Ada juga doktor yang akan cadangkan dapatkan rawatan lain seperti:

1. IVIG. 

Ini adalah ubat yang dibuat dari darah. Korang mendapatkannya melalui urat di lengan . Ia adalah mahal dan doktor tidak benar-benar pasti bahawa ia berfungsi. Tetapi ia boleh menjadi pilihan jika korang mempunyai gejala yang teruk dan tidak boleh menggunakan steroid.

2. Suntikan Vitamin B12. Ia jarang berlaku, tetapi radang urat saraf optik boleh berlaku apabila badan mempunyai terlalu sedikit nutrien ini. Dalam kes ini, doktor boleh menetapkan vitamin B12 tambahan.

Ini la yang berlaku pada akak ni. Doktor katakan bahawa suntikan steroid akan membantu mengurangkan saraf mata yang bengkak. Di samping mendapat rawatan yang lain, beliau juga perlu pastikan tidak akan dijangkiti dengan jangkitan yang lain.




Jadi akak ni telah mengambil Nutriferon untuk tingkatkan sistem imun beliau. Alhamdulillah selepas 1 bulan pengambilan Nutriferon bengkak pada matanya dah semakin pulih.


Klik di sini untuk order twinpack Nutriferon dan dapat 5% diskaun 




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya 

7:52:00 PM

KAYAP PADA ANAK KERING DALAM MASA 7 HARI!

by , in
Assalammualaikum...

Pernah dengar penyakit kayap? Kayap juga dikenali sebagai herpes zoster dalam istilah perubatan. Ianya sejenis penyakit kulit dan saraf yang disebabkan oleh jangkitan Virus Varicella Zoster (VZV).
 




Virus ini mula menghuni badan seseorang pesakit apabila dia menghidapi penyakit cacar air (chickenpox). Selepas cacar air sembuh, virus ini berhibernasi di dalam pusat saraf (ganglion). Apabila sistem imun menjadi lemah, ia menjadi aktif semula. Ia menyerang urat saraf dan menyebabkan keradangan saraf tersebut.

Related image

Antara simptom-simptomnya ialah berasa nak demam, loya, pening, badan naik ruam, sakit badan, hilang selera makan, naik gelembung air, kulit jadi gatal-gatal dan rasa panas macam terbakar.

Beberapa kaedah meredakan kesakitan penyakit ini termasuklah:

1. Menyapu ubat seperti potassium permanganate untuk mengeringkan gelembong-gelembong air

2. Menggunakan ubat penahan sakit seperti non steroidal anti-inflammatory drugs(NSAIDs) seperti diclofenac

3. Menggunakan ubat neuroaktif seperti amitryptiline.


Ini la yang berlaku pada akak ni. Memandangkan anaknya masih kecil, doktor cakap hanya akan diberikan ubat sapu sahaja. Sampai pergi 3 buah klinik pun cakap benda yang sama. Doktor cuma cadangkan supaya anak diberikan supplement yang membantu tingkatkan sistem imunnya sebab kayap ni akan menyebabkan sistem imun menjadi lemah.

Jadi beliau telah memberi anaknya Nutriferon bagi meningkatkan sistem imun. Alhamdulillah dalam masa 7 hari pengambilan Nutriferon kayapnya dah kering.


Syukur sangat melihat kesihatan anaknya yang semakin baik dan sihat.

Nutriferon ni sangat penting untuk tubuh kita untuk menguatkan sistem imun. Nutriferon meningkatkan sistem imun adalah dengan cara menggalakkan setiap sel menghasilkan interferonnya sendiri.


Klik di sini untuk order twinpack Nutriferon dan dapat 5% diskaun 


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
7:51:00 PM

BREAST LUMP SEBESAR 50 SEN MENGECIL KEPADA 5 SEN SELEPAS 2 BULAN

by , in
Assalammualaikum...

Ada siapa tahu apa itu breast lump? “Breast Lump” ialah benjolan atau ketulan yang muncul di sekitar payudara. Ia merupakan gejala atau tanda untuk pelbagai jenis keadaan. lebih kurang 10% daripada ketulan ini akhirnya membawa kepada masalah yang lebih besar, iaitu kanser payudara. 




Sebab itu la wanita digalakkan untuk membuat pemeriksaan payudara sekurang-kurangnya 4 tahun sekali. Bukan apa kita nak sihat kan, jangan la nak abaikan hal-hal yang macam ni.


Image result for punca breast lump

Antara punca-puca breast lump ni ialah perubahan hormon, Mastitis (radang payudara), trauma akibat kecederaan di payudara, darah beku, parut bekas pembedahan dan Lemak nikrosis

Kita ni perempuan memang selalunya ada banyak perubahan hormon Contohnya menopous, pengambilan pil perancang,kitaran haid dan macam-macam lagi.


Ini la yang berlaku pada akak ni yang doktor sahkan beliau ada breast lump sebesar 50sen. Nak taknak selain rawatan hospital mestilah ia akan dibedah jika terlalu besar. Tapi akak ni nak cuba ikthiar dengan Vivix shaklee sebab taknak mendapatkan rawatan hospital kerana takut ada masalah lain.

 Selama 2 bulan beliau mengambil Vivix shaklee, alhamdulillah doktor dah sahkan breast lump sebesar 50 sen tu dan mengecil kepada 5 sen. Dan sekarang masih teruskan pengambilan sehingga ia clear. Ujian darah pun semua normal.




Bagaimana Vivix berfungsi ?

Vivix memainkan peranan penting untuk melindungi sel badan dari ‘karat’ teruk. Ia mengandungi resveratoral, iaitu sejenis bahan yang mengelakkan AGE atau ‘proses pengkaratan’ sel dalam tubuh.

Jadi, jelas lah Vivix bukan hanya untuk warga emas atau bila dah datang sakit kronik, baru nak ambil. Vivix merupakan suplemen yang membantu kita mencegah kerosakan sel.

Jadi apa salahnya ikhtiar selain mendapat rawatan hospital kan. Mana tahu lebih baik.



Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Vivix Advanced Protection



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:11:00 PM

SHAKLEE BUKAN JUAL SEMATA-MATA TETAPI...

by , in
Assalammualaikum...

Amalkan gaya hidup yang sihat...
kalau perasan kalau keluar artikel cara cegah penyakit mesti ada perkataan jaga pemakanan..amalkan gaya hidup yang sihat

Shaklee sebenarnya bukan sekadar nak menjual produk...untung semata-mata tapi sebenarnya nak ajak korang hidup lebih sihat..




Sebab tu produk yang dikeluarkan bukan main hentam je...100 ribu ujian dilakukan setiap tahun dilakukan untuk pastikan ia betul selamat..20 tahun kaji bagi mereka yang makan shaklee dalam jangka masa yang panjang...

tengok aje tu ikan yang ditangkap utk hasilkan Omega guard sampai dapat kebenaran dari Friends of The Sea yg menjaga populasi ikan2 sedunia.

bukan maksud ok makan supplement shaklee tak payah makan sayur,,bukan sampai macam tu...supplement pun nama nya makanan tambahan..so ia cover la mana zat2 terkurang dalam badan tu..

Contoh ida bagi aritu pasal vitamin C..1 batang rokok pun musnahkan 50-100mg vitamin C..itu la pentingnya makan vitamin C..untuk cover balik apa yang dah hilang dalam badan..

produk skincare...bukan sekadar nak cantik je..tapi juga selamat dalam jangka masa panjang...
8:18:00 PM

BEKAS PEMBACA BERITA NTV7 SEMBUH DARI KANSER PARU-PARU

by , in
Assalammualaikum...

Mungkin anak-anak zaman sekarang tak kenal tapi kalau yang lahir dalam tahun 90 an mungkin masih kenal pembaca berita NTV7 Law Chu Hian. Beliau adalah salah seorang penghidap kanser yang berjaya sembuh.



Pada 10 tahun lalu beliau disahkan menghidap kanser paru-paru dan hampir tiada harapan nak sembuh. Terduduk, terdiam semua ada. Kalau kita dalam masa tu dah ingat macam-macam. Yelah takde peluang nak hidup. Ada anak-anak, mak ayah..rasa perit bila fikir akan tinggalkan diorang.


Image result for law chu hian

Jadi beliau telah ikhtiar dengan menggunakan Vivix shaklee bagi membantu kanser yang dihidapinya. Selepas 9 bulan penggunaan secara konsisten, beliau sangat terkejut dengan perubahan yang die rasa. Dan selepas tu doktor sahkan beliau bebas dari kanser 100% sembuh.




Bagaimana Vivix dapat membantu pesakit kanser?

1. Bahan-Bahan dalam VIVIX seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi. Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit kanser.

2. Dapat membantu mempercepatkan penyembuhan luka dan tisu yang rosak terutamanya selepas pembedahan, radioterapi, kemoterapi atau rawatan perubatan lain.

3. Dapat membantu menghadapi kesan sampingan rawatan dengan lebih baik dan peluang sembuh dengan lebih baik.

4. Dapat meningkatkan sistem imun / ketahanan badan bagi membolehkan anda melawan kanser


Selepas beliau lihat sendiri perubahan dan kebaikan hasil produk Shaklee ni, beliau sendiri telah kongsikan kebaikan Vivix ni bersama orang lain. Dan ye kini beliau salah seorang pengedar Shaklee yang berjaya.




Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Vivix Advanced Protection



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya
3:06:00 PM

KURUS BAHAYA..GEMUK PUN BAHAYA

by , in
Assalammualaikum...

Kurus pun bahaya...
Gemuk pun bahaya..




Kenapa?


Sebabnya kedua-duanya ada potensi ada kencing manis dan kolestrol..

Kurus ni bila makan apa2 pun badan tak naik..mula la bedal macam-macam. Tengok2 check kolestrol..tinggi..

Sebab tu la walaupun kurus, jenis badan susah nak naik walau makan macam-macam kena juga jaga kesihatan..jaga pemakanan..

Takut ada ada penyakit silent killer ni..sebab kita tak tahu..sekali jatuh sakit rupanya ada kencing manis

Boleh makan ubat..tapi rosakkan badan pada jangka masa panjang...sebab tu ramai cuba elakkan terlalu bergantung pada ubat

Ubat effect cepat tapi kesan die dalam jangka masa lama...rosak...

Supplement effect lambat tapi jangka masa lama..semakin baik..

Korang pilih la sendiri..chill..
11:07:00 PM

JOM BERMIMPI!!

by , in
Assalammualaikum...

Mesti pelik kan nape la Ida ajak korang bermimpi ni...

Image result for dreaming

TAK SALAH BERMIMPI SAMPAI KE BULAN..


kalau bercakap hadiah kepada yang tersayang..memang tersangat la banyak..



susah rasanya kalau nak pilih yang mana..

- nak bawa sekeluarga termasuk mertua ke tanah suci
- nak bukakan bakery untuk ibu
- nak belikan kereta ford buat suami
- nak bawa anak-anak ke Disneyland..
banyak lagi...

tak pe kalau ada impian..kita hanya perlu percaya kalau itu rezeki kita, Allah memang akan bagi sedebuk gitu je..bersangka baik dan berusaha la..doa pun penting
doakan Ida untuk bantu 30 orang setiap hari untuk lebih sihat..

dan Ida juga doakan impian korang juga akan tercapai..amin

JOM BERMIMPI!
7:50:00 PM

CARA HILANGKAN PARUT CHICKEN POX DENGAN BERKESAN

by , in
Assalammualaikum...

Bila seseorang tu jadi chicken pox, perit masa sakit tu taknyah cakap la. Lepas sihat yang paling tak seronok bila ada parut-parut chicken pox yang penuh pada badan dan seluruh muka.


Kalau perasan chicken pox dan demam campak ni Ida baru tahu sebenarnya tak sama. Demam campak ni naik sebiji-biji di kawasan tertentu tapi chicken pox ni macam ruam. Penuh satu badan dan muka.

Image result for beza demam campak dan chicken pox

Bila parut memang susah nak hilangkan. Itu la yang berlaku pada suami akak ni. Chicken pox yang menyerang beliau dan meninggalkan parut hampir ke seluruh muka dan badan.. Jadi akak ni telah ikhtiar dan berikan set kulit ESP shaklee, Vitamin E dan Vitamin C kepada suaminya.



Alhamdulillah pengambilan yang konsisten, parut chicken pox suaminya dah semakin hilang. Muka dah semakin bersih, tinggal skit je parut memang nak bagi licin.

Apa salahnya kalau cuba produk yang dijamin selama dan berkesan secara konsisten. Belum cuba belum tahu kan.



Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

Followers

social network

APDM SAPS