BREAST LUMP SEBESAR 50 SEN MENGECIL KEPADA 5 SEN SELEPAS 2 BULAN

Assalammualaikum...

Ada siapa tahu apa itu breast lump? “Breast Lump” ialah benjolan atau ketulan yang muncul di sekitar payudara. Ia merupakan gejala atau tanda untuk pelbagai jenis keadaan. lebih kurang 10% daripada ketulan ini akhirnya membawa kepada masalah yang lebih besar, iaitu kanser payudara. 




Sebab itu la wanita digalakkan untuk membuat pemeriksaan payudara sekurang-kurangnya 4 tahun sekali. Bukan apa kita nak sihat kan, jangan la nak abaikan hal-hal yang macam ni.


Image result for punca breast lump

Antara punca-puca breast lump ni ialah perubahan hormon, Mastitis (radang payudara), trauma akibat kecederaan di payudara, darah beku, parut bekas pembedahan dan Lemak nikrosis

Kita ni perempuan memang selalunya ada banyak perubahan hormon Contohnya menopous, pengambilan pil perancang,kitaran haid dan macam-macam lagi.


Ini la yang berlaku pada akak ni yang doktor sahkan beliau ada breast lump sebesar 50sen. Nak taknak selain rawatan hospital mestilah ia akan dibedah jika terlalu besar. Tapi akak ni nak cuba ikthiar dengan Vivix shaklee sebab taknak mendapatkan rawatan hospital kerana takut ada masalah lain.

 Selama 2 bulan beliau mengambil Vivix shaklee, alhamdulillah doktor dah sahkan breast lump sebesar 50 sen tu dan mengecil kepada 5 sen. Dan sekarang masih teruskan pengambilan sehingga ia clear. Ujian darah pun semua normal.




Bagaimana Vivix berfungsi ?

Vivix memainkan peranan penting untuk melindungi sel badan dari ‘karat’ teruk. Ia mengandungi resveratoral, iaitu sejenis bahan yang mengelakkan AGE atau ‘proses pengkaratan’ sel dalam tubuh.

Jadi, jelas lah Vivix bukan hanya untuk warga emas atau bila dah datang sakit kronik, baru nak ambil. Vivix merupakan suplemen yang membantu kita mencegah kerosakan sel.

Jadi apa salahnya ikhtiar selain mendapat rawatan hospital kan. Mana tahu lebih baik.



Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Vivix Advanced Protection



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:


(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS