Assalammualaikum... Wah kemain lagi ye bulan ni. Mentang-mentang la arini jatuh pada bulan kelahiran Ida, promosi bulan ni pun super duper b...
Assalammualaikum... Mesti tertanya-tanya kan apa la panggilan terakhir tu. Dalam media sosial sekarang tengah banyak share pasal budak yang ...
Assalammualaikum... Semua orang semestinya nak dapatkan rambut yang cantik, sihat dan bersinar. Mana la suka kalau rambut selalu gugur b...
klik pada banner Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepa...
Assalammualaikum... Stress boleh berlaku kepada sesiapa je bila terdapat masalah atau bebanan yang tak dapat dikawal lagi. Bila lagi bay...
Assalammualaikum... Hari ni kita sambung lagi story mory kita psal tempat menarik di Melaka. Tak dinafikan la kan, pageview Ida meningkat se...
Bermula tahun depan, azhafizah.com akan update bloglist 2 bulan sekali. So dengan itu, 2 bulan sekali akan ada segmen bloglist untuk menc...
Assalammualaikum... Baru-baru Ida pergi bercuti ke Melaka kebetulan nak ke kenduri kahwin kawan en suami. Kenduri nye hari Sabtu so hari Jum...