BLOGJOG PALING RAJIN

1:49:00 AM

Assalammualaikum..

Cabaran ke-5 plak, blogjog paling rajin. Apa plak blogjog ni? Blogjog ni sama juga dengan blogwalking. Blog siapa yang selalu menjadi pilihan Ida untuk selalu singgah. Jangan terasa plak yang lain. Ida singgah juga tapi jarang-jarang.



5 BLOGJOG PALING RAJIN


1. Blog Abg Ben Ashaari

Sapa yang tak kenal kan abg Ben ni. Mesti ramai yang dah kenal sebab siap masuk tv lagi.hehehe. Ida suka baca sebab lebih pada santai dan ceritakan kehidupan die dan anak-anak. Macam Ida juga la, bila ade je kerenah anak-anak yang mencuit hati, mesti nak ceritakan pada orang. Hanya nak kongsikan sahaja.

2Blog Kak Mia Liana

Kak Mia juga blog personal. Ceritakan tentang keje, anak-anak, keluarga. Paling best Kak Mia memang selalu buat giveawau dan rajin buat segmen blogwalking. Ida pun dah tersenarai dalam bloglist die. hehehe

3. Blog Mamaniza

Sama juga macam blog Kak Mia. Blogger Mummy gorgeos ni juga suka buat giveaway dan Ida dah dapat 2 hadiah dari Mamaniza.Suke sebab first time hadiah giveaway seutas tasbih dari Mamaniza la..

4. Blog Tunsha Ayunie

Blog Sha juga jenis santai. Rupanya selama Ida dok komen2 dalam blog die. Ida baru dapat tahu rupaya die salah penderita sakit buah pinggang. Hope cepat sembuh ye dear..

5. Blog Bidadari Kecil Cerdik Solehah

Blog ni Ida suka baca sebab die ceritakan bagaimana die mempelbagaikan cara mendidik anak-anak. Macam mana die buat hasil kreatif mainan untuk anak-anak belajar. Lebih pada parenting la. Paling best die pernah hadiahkan 4 buah buku untuk Asyraf. Kebetulan die pergi festival buku kat Kuala Lumpur, Ida plak memang susah la nk g kan..Mintak die belikan, sekali die kata nak bagi hadiah je untuk anak. Sedangkan kami langsung tak kenal. Hanya kenal dalam alam maya sahaja. Hope persahabatan ni berkekalan.

Ini antara 5 blogjog yang paling rajin Ida singgah.


CABARAN 5 : BLOGJOG PALING RAJIN

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)