7 KRITERIA PEMILIHAN SOYA

Assalammualaikum..

Bercakap tentang promosi ESP Shaklee bulan ni. Agaknya semua dah tahu kan kandungannya adalah kacang soya tapi tahukan bagaimana nak tahu kriteria dalam pemilihan soya ni? Bukan boleh amik soya sebarangan tau sebab boleh menyebabkan masalah lain.


7 KRITERIA DALAM PEMILIHAN SOYA

PROTEIN SOYA adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan yang unggul

1) Kacang soya itu sendiri mesti tumbuh membesar secara organic

2) Soybean tu mestilah Non GMO ( tak dihasilkan secara genetic)

3) Soy Protin tu mesti mengandungi 9 asid amino

4) Dalam proses pembuatan soy isolate, soyflakes mesti
dibersihkan dgn air bukan dgn alcohol

5) Bahan anti-thyroid/anti-growth substance mesti disingkirkan


6) Proses pembuatan soy protein sebaiknya tanpa pemanasan

7) Soy isolate itu mesti ditambah dgn unsur calcium

ESP untuk siapa?
  • Esp untuk ibu hamil
  • Esp untuk ibu berpantang
  • Esp untuk ibu menyusu
  • Esp untuk ibu yang busy kerja seharian dan nak maintain cergas
  • Esp untuk yang nak slim
  • Esp untuk yang nak kulit cantik
  • Esp untuk pesakit gastrik
Kelebihan ESP macam2..antaranya:

1) ANJALKAN BADAN- bagi adik kakak yg dah kuruskan badan tapi isi menggeleber je elok sambung dgn ESP payudara dan bontot semakin anjal

2) MILK BOOSTER- bagi ibu-ibu yang susu merudum krn kekurangan protein tambahkan protein dalam badan anda utk hasilkan susu yg banyak. Susu ibu terdiri daripada AIR+ PROTEIN+KALSIUM

3) KULIT YANG LEMBUT & CANTIK - bagi yg ada masalah jerawat, berparut, enzema dewasa boleh mengambil ESP untuk menampung kekurangan protein dlm kulit...

4) MEMBERI TENAGA - bagi yang lembik je, penat bekerja & menjadi suri rumah,

Jom amalkan ESP insyaAllah bertenaga sepanjang hari...

Harga RM150 dan 1 tong boleh tahan 1-2 bulan ikut cara pengambilan. Jimat kan..

Nak order? sila klik


SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
NURUL AQIDAH AZAHAR
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS