Assalammualaikum.. Kanser prostat adalah penyakit yang menjadi pembunuh Nombor 2 lelaki! Mungkin ramai yang tak tahu tanda-tanda kanser...
THEBEST GIVEAWAY BY ADAMFAIZ Jemput join GiveAway ni ramai-ramai ! Para peserta berpeluang memenangi hadiah best seperti monopo...
Assalammualaikum.. Bukan mudah nak jadi seorang ibu bapa yang baik kan?Apatah lagi Ida ni kadang2 memang tak boleh bersabar dengan kerenah...
Assalammualaikum.. Secara kebetulan ada search keyword tentang fibroid dan cyst dalam blog Ida. So Ida akan kongsikan sedikit apa itu fi...
Assalammualaikum... Ida sejak seminggu rasa mengantuk sangat. Tiap kali susukan anak mesti tertido. Memang Ida selalu tdo lambat tapi ma...
Assalamualaikum Segmen Pencarian Bloglist November & Disember 2014 29 Oktober 2014 sehingga 30 Oktober 2014 Jom Suppo...
Assalammualaikum.. Ramai ibu2 yang suka tengok anak-anak jadi tembam atau bambam . Kalau orang2 tua mesti cakap cmni " mesti banya...
Assalammualaikum... Banyak petua-petua dulu yang orang lama yang selalu bagi untuk ibu2 yang bakal melahirkan anak agar mudah bersalin ....
Assalammualaikum.. Mendapatkan bentuk badan yang berotot dan cantik seperti badan six pack memang menjadi idaman bagi seorang lelaki. S...
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com Hadiah Terkumpul Cash : RM 390 Topup : RM 195 Barangan : Tudung Pashmina x 1, Sha...
Assalammualaikum.. Ada macam-macam jenis sakit mata . Sama ada buta, rabun atau silau. Jika korang mengalami salah satu simptom seperti di...
Assalammualaiku,,, Pada zaman sekarang ni, macam-macam dah terjadi. Lebih-lebih lagi anak-anak yang berada di pusat asuhan atau taska. Tak...
Assalammualaikum.. Semua orang tahu kebaikan oat ni kan. Makanan yang berkhasiat untuk semua peringkat umur dan bagus untuk mengurangkan k...
Assalammualaikum... Mesti ramai yang telah guna macam-macam produk untuk kuruskan badan tetapi masih tidak berjaya. Akhirnya mula dah pu...
As-salam Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 har...
Assalammualaikum.. Kulit bersisik perkara biasa dan banyak cara kita gunakan untuk mengatasi masalah kulit bersisik ni. Penyebab kulit bers...
Assalammualaikum.. Takde idea plak nak update blog arini. Tibe2 teringat psal pembelanjaan dapur. Setiap bulan mesti habis dalam rm300 unt...
Segmen Awesome Blogger Bloglist bakal berlangsung dari 24 Oktober 2014 hingga 30 Oktober 2014. Tujuannya untuk mengumpul para blogger un...
Assalammualaikum.. Mungkin ramai yang tak tahu apa itu Arabic Gum Al-Manna ni. Manna atau dikenali juga sebagai Arabic Gum,kaya dengan...
Assalammualaikum... Harini mood nth hilang ke mana..agaknya asyik tido lambat je hari2..xpe Ida sekarang je susah, nanti lama2 semuanya se...
Assalammualaikum.. Bila kita bersenam, buat kerja-kerja rumah, angkat benda2 berat perkara biasa kalau badan mula rasa sakit-sakit, saki...
Assalammualaikum... Alhamdullillah bangun pagi2 tadi dapat order customer nak beli Set Tambah Berat Badan Shaklee . Selepas die masukkan dui...