RAMBUT WANGI DAN SEGAR WALAUPUN BERHIJAB DENGAN PRODUK DARI SUNSILK

10:19:00 AM

Assalammualaikum...

Ramai wanita bertudung atau berhijab akan mengalami satu masalah masalah iaitu masalah bau rambut. Yelah bila memakai tudung seharian terutamanya bagi mereka yang bekerja, bila balik akan alami masalah macam ni selain daripada masalah rambut gugur, kelemumur, mahupun berminyak. Betul tak?




Sunsilk merupakan jenama yang paling popular juga dari dulu sampai sekarang. Dah sekarang ini ada pelbagai variasi yang menarik untuk dicuba bersesuai dengan masalah rambut.



RAMBUT WANGI DAN SEGAR WALAUPUN BERHIJAB!

1. Sunsilk Hijab Recharge Shampoo



Formulasi yang sesuai untuk rambut bertudung ini supaya rambut kekal segar yang :

1. Dirumus khas untuk menghilangkan masalah minyak pada rambut.

2. Breakthrough Fragrance Release Teknologi Mutiara memberikan wangian sehingga 48 jam!

Buah tin adalah bahan semula jadi yang mengandungi antioksidan yang kuat. Fragrance Release Mutiara mengeluarkan wangian yang membuatkan rambut kita akan kekal wangi dan segar. 

2. Sunsilk Hijab Recharge Conditioner



Formulasinya membantu melembutkan dan menghaluskan rambut agar mudah diurus, kelihatan sihat dan segar.


3. VITAMIN HAIR MIST



Formulasi yang sama juga membantu agar rambut akan lebih lembut, halus, mudah diurus, sihat dan segar.


Nak dapatkan produk ni mudah je. Boleh beli di kedai, supermarket, drugstore berhampiran atau boleh juga beli secara online di mana-mana web e-commerce.


Sunsilk ni memang dari zaman sekolah dah guna. Kadang kala tukar shampoo lain tapi nak cuba juga balik jenama Sunsilk ni. Tambah sekarang ada formula baru, rambut jadi sangat wangi. Serius bila pakai shampoo ni, rambut dah la wangi. Kulit kepala rasa sejuk dan segar je.


Boleh juga lihat video di Youtube: 




You Might Also Like

43 penggomen

  1. dimusim panas ni lagi buatkan kita kena kerap bersyampu akibat berpeluh. dan pemilihan shampu yang betul dapat kurangkan kegatalan dan masalah rambut berbau

    ReplyDelete
  2. Jenama yang tak perlu diperkenalkan lagi . Sunsilk memang pilihan shampoo terbaik untuk rambut. Dari zaman remaja sampailah ke anak sendiri dah remaja pun masih gunakan sunsilk.

    ReplyDelete
  3. This shampoo looks really good for those who wear hijab. Wanita yg berhijab lebih penting jaga rambut.

    ReplyDelete
  4. Produk sunsilk dah lama giler dlm pasaran kan..suka bau dia sebab wangi giler. Dulu zaman sekolah mmg pakai ni

    ReplyDelete
  5. Cantiknya produk baru ni. Dulu zaman sekolah memang pakai sunsilk sebab wangi hihi

    ReplyDelete
  6. sunsilk ni antara shampoo yang bagus tapi Very affordable. kurang berminyak kulit kepala

    ReplyDelete
  7. Kebetulan plak ada sorang kawan hijabista mencari syampu untuk beliau. Boleh la Rawlins rekomen kat dia nie. Thanks tau

    ReplyDelete
  8. saya memang setia dengan brand ni sampai seakrang. malas nak tukar brand lain hehe

    ReplyDelete
  9. I pernah pakai yg sunsilk hijab ni.. Mmg sedap bau dia dan tahan lama wangi.. Nnt nak beli lagi lah

    ReplyDelete
  10. Sunsilk hijau ni memang fav. Dari sekolah. Sesuai utk berhijab dan harga berbaloi-baloi kan? Hijau ni bau dia best. Macam terapi di bilik mandi.

    ReplyDelete
  11. This range is awesome for those berhijab and they also have many variants to cater for different hair needs.

    ReplyDelete
  12. Oo dah ada untuk berhijab ye Sunsilk ni, nanti boleh cuba, sebab Sis suka jenis yang wangi dan segar, so pakai tudung tu selesa...

    ReplyDelete
  13. Boleh try shampoo ni nanti. Suka shampoo yang sejukkan kepala

    ReplyDelete
  14. Pernha pakai sunsilk tapi rambut tak boleh terima..hehee..Tapi memnag bau dia sedap. Ni packaging baru ye, lawa pulak..hehee

    ReplyDelete
  15. Bagus la sunsilk ni.. keluarkan produk yang lebih sesuai untuk kaum muslimah berhijab ni.. memang tak mengecewakan pun produk sunsilk ni kan.. i pernah try pakai produk dia yang lain sebelum ni... memang wangi..

    ReplyDelete
  16. ohh nice that Sunsilk with new range for Muslim hijab customers, gonna sharing this good news with my Malay friends :D cheers,siennylovesdrawing

    ReplyDelete
  17. i heard that this product memang sesuai untuk sesiapa yg berhijab. i think i first saw their ad for this product more than 10 years ago!

    ReplyDelete
  18. tak pernah cuba lagi shampoo brand ni. best juga baca review ni, tertarik nak beli satu set nanti. thanks for sharing

    ReplyDelete
  19. Sunsilk ni memang jenama yang tak boleh dinafikan lagi memang ia memberi kesan paling maksima kepada pengamalnya terutama wanita yang betudung sekarang kena jaga rambut jugakan hehehe.. Kita orang laki ni pakai jer wakakak..

    ReplyDelete
  20. wah ni sunsilk yang baru ke? tak perasan pula ada yang warna hijau ni, macam best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak menarik kan nanti boleh lah cuba shampoo ni memang seusai untuk wanita berhijab lagi. walaupun pakai tudung kita kena jaga rambut supaya cantik dan sentiasa wangi.

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Wahh impress jugak la ngn jenama sunsilk ni.. saya dah try dan tak sangka dengan harga yang mampu milik namun memberikan kesan yang agak efektif.

    ReplyDelete