HEALTH QUOTES 25#

Assalammualaikum...




" WALKING: THE MOST ANCIENT EXERCISE AND STILL THE BEST MODERN EXERCISE "

~ Carrie Later

13 comments:

  1. Sekarang ni berjalan dalam rumah je. Rumah kecik. Jadi tak berapa banyak jugak lah jalan nya tu :D

    ReplyDelete
  2. lama dah x berjalan naik-turun tangga di sek tu.

    ReplyDelete
  3. Nak buka berjalan jadi cikgu..dari satu blok ke blok, dari satu tingkat ke satu tingkat

    ReplyDelete
  4. SELAMAT HARI RAYA!!! Best entry ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum... setuju sangat. Saya sendiri memang suka berjalan dengan kaki.. suka panjat bukit.. sambil jalan tu sebenarnya terapi minda bila melihat alam sekitar.

    ReplyDelete
  6. orang cakap ni exercise paling senang..
    tapi paling best walking kat shopping mall la window shopping =D

    ReplyDelete