SARI PATI AYAM BRANDS LIGHT AROMA FLAVOUR VANILA

Assalammualaikum…

Semakin hari semakin banyak produk kesihatan yang telah dikeluarkan dipasaran. Ada produk yang telah dikeluarkan bertahun-tahun lama dulu masih bertahan sehingga sekarang. Salah satunya ialah produk sari pati ayam Brands ini.


Ida dapat sample dari Brands untuk produk ini. Brands ni dah keluarkan banyak produk selain dari sari pati ayam ni seperti Innershine. Kalau Innershine Ida pernah minum dulu..sedap. Rasa-rasa masam gitu. Kalau sari pati ayam ni tak pernah lagi rasa.

Pati ayam Brands kali ini dikeluakan dalam versi yang baru iaitu Sari Pati Ayam Light Aroma dengan perisa vanilla. Kalau sebelum ni ada beberapa jenis sari pati ayam seperti chicken, gingseng, gingko, bird nest dan banyak lagi.



Sari Pati Ayam Brands ini:
  • Tanpa lemak
  • Tanpa kolestrol
  • Kaya dengan protein


Sari pati ayam Brands dapat membantu untuk:
  1. Merangsangkan minda
  2. Tingkatkan tenaga
  3. Meningkatkan imuniti 

Produk ini sesuai diminum oleh seisi keluarga dalam keadaan sejuk , panas atau suam. Bagi Ida lebih suka sejuk kalau supplement berbentuk cecair macam ni.


Di sini juga Ida ada dapat voucher RM3 dari Watson untuk beli produk ayam Brands ini di sana.

Bagi Ida rasa sari pati ayam Brands ni agak ok la jugak. Tak terlalu kuat baunya walaupun setelah diminum. Rasa ringan je. Lepas minum sari pati ni Ida terus minum air. So rasanya pun hilang..tak terasa lagi.

Jika nak tahu lebih lanjut lagi tentang produk sari pati ayam Brands ini boleh la layari web mereka di

www.brandsworld.com atau facebook BrandsSmartLiving

1 comment: