PROMOSI SHAKLEE IN OCTOBER 2018

Assalammualaikum..

Cuaca panas sekarang boleh tahan sampai nak keluar rumah pun jadi malas. Buka aircond pun masih berasa bahangnya.

Hari ni baru berkesempatan Ida nak kongsikan promosi Shaklee bulan ni. So jom tengok



Bulan ni ada 2 produk baru Shaklee yang masuk.





Hah siapa ada masalah mata panda, kedutan bawah mata tu elok sangat la pakau Youth restoring eye treatment ni. Alang-alang pakai sekali dengan skincare Youth untuk kesan kebabom!!


Dulu zinc complex tapi sekarang zinc plus dengan formula lebih hebat. Kaum lelaki elok sangat la konsisten makan ni untuk kesihatan dan kesuburan diri. Tetapi wanita pun boleh makan tau, selalunya ibu-ibu selepas bersalin suka sebab memang bagus untuk sembuhkan luka dan untuk kurangkan masalah rambut gugur.

PROMOSI SHAKLEE OCTOBER 2018!



Siapa beli skincare Youth bulan ni akan dapat travel beg kuning ni. Senang nak letak set skincare korang.



Siapa peminat vitamin C memang wajib grab satu set promosi bulan ni. Boleh jugak korang share dengan kawan-kawan atau adik beradik untuk beli. Kalau beli untuk korang sendiri makan pun boleh. 1 botol tahan 6 bulan, 3 botol tahan 18 bulan tu!!


Dah alang-alang dah masuk produk Zinc plus bulan ni, beli la sekali set lelaki sejati ni. Hah baru la mantap kan! Takkan la perempuan je nak mantap, lelaki pun mesti nak jugak.

Untuk pembelian korang boleh klik je kat gambar tu. Nanti akan direct terus ke peti order. Kalau tak faham boleh wasap Ida untuk order ye!

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)

sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


1 comment: