Assalammualaikum.. klik pada banner
Assalammualaikum... Menjadi rebutan minuman soya ESP shaklee ni. Kalau setiap kali restock mesti akan sold out dalam masa 2 hari je. Sam...
Assalammualaikum... Wanita dengan masalah kitaran haid yang tak stabil memang dah menjadi kebiasaan dan boleh dikatakan perkara normal. Ma...
Assalammualaikum... Beberapa hari lagi akan menjelang bulan Ramadhan. Kita sebagai umat Islam diwajibkan berpuasa pada bulan ni. Bukan sahaj...
Assalammualaikum... Khas untuk mereka yang nak buat income bersama team Superstarz network Ciri-ciri: - student - lelaki/wanita - sur...
Assalammualaikum... Ramai yang suka lengahkan waktu makan terutamanya makan di waktu malam. Ada sesetengah tu sampai tak makan waktu mal...
Assalammualaikum.. Untung ibu mengandung ni. Yelah dah boleh berpuasa penuh tanpa perlu ganti sebab memang langsung takkan keluar period k...
Assalammualaikum... Anak-anak adalah amanah yang mesti la kita hargai dan dijaga dengan baik. Mereka ada pinjaman kita di dunia dan bila...
Assalammualaikum... Adat berniaga ni semua sama je. Perlukan kesabaran yang tinggi, perlukan ketabahan yang tinggi, perlukan usaha yang ting...
Assalammualaikum... Radikal bebas adalah atom atau molekul yang aktif serta mempunyai caj yang berlebihan samada disebabkan oleh kekurangan ...
Assalammualaikum.. Kepala dah pening memikirkan mencari baju raya yang sesuai digayakan di pagi raya nanti. Masalah berat badan masih be...