MINUMAN TAMBAH TENAGA UNTUK IBU MENGANDUNG KETIKA BULAN PUASA

Assalammualaikum..

Untung ibu mengandung ni. Yelah dah boleh berpuasa penuh tanpa perlu ganti sebab memang langsung takkan keluar period kan. Tapi ada juga ibu mengandung ni yang tak dapat berpuasa penuh disebabkan faktor kesihatan.



Memang la rugi tapi jangan juga nak dijadikan alasan jika boleh fikirkan alternatif lain yang boleh jadikan ikhtiar supaya ibu mengandung ni kekal bertenaga ketika berpuasa tanpa perlu ponteng puasa.

Berita baik untuk ibu mengandung yang teringin nak puasa penuh, Shaklee ada sediakan Set Minuman Bertenaga untuk ibu mengandung.



Image result for ibu mengandung muslimah

Set Minuman Bertenaga Untuk Ibu Mengandung




1. ESP - membantu ibu-ibu berasa kenyang lebih lama. Bila sahur nak makan sedikit nasi dan minu ESP takde la kang pukul 10 pagi dah mula rasa lapar kan.

2. Meal Shakes - Multivitamin mengandungi 24 jenis vitamin dan mineral supaya bila badan cukup zat, bayi dalam rahim pun cukup zat, ibu pun boleh puasa dengan lebih bertenaga. Taknyah risau lagi kalau  anak dalam perut kurang zat.


3. Performance Drink - minuman bertenagan yang membantu ibu kekal hidrasi. Bila badan kita dehidrasi, ini la penyebab kita mula berasa cepat letih dan tidak bermaya.

Lebih-lebih lagi ibu mengandung kena sentiasa hidrasi (hydrated) Performance Drink mengandungi elektrolit yang menyimpan air dalam badan lebih lama berbanding air kosong itu sendiri.


Testimoni 1: Si ibu ni ceritakan pengalamannya tahun lepas pada bulan puasa yang masa tu masih menyusukan anak umur 1 tahun. Sahur tu akak ni minum set mighty 3 gems ni dan tambah kurma. Memang bertenaga je sepanjang hari walaupun bekerja di luar. Malah masa tu juga beliau membantu menjaga bazar ramadhan tapi maintain je mengepam susu 10-12oz sehari. Hebat!!




Testimoni 2: Puan ni dah hampir 10 tahun alami masalah gastrik. Bila dah mula rasa senak ulu hati asyik muntah dan dema, memang rasa seksa. Setelah amik keputusan untuk cuba set Mighty 3 gems ni, dah takde lagi masalah gastrik. Ibadah puasa pun takde masalah lagi. 




Klik di sini untuk order segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


1 comment:

Followers

social network

APDM SAPS