TEMPAHAN BUSY BOOK BULAN NI DAH SIAP

Assalammualaikum...

Alhamdulillah...bulan lepas Ida ada kongsikan yang tengah siapkan satu tempahan busy book yang ada orang order melalui online.


Yelah Ida pun bukan buat untuk bisnes tapi sekadar suka-suka tak sangka plak ada orang luar yang nak order. Alhamdulllah rezeki bagi Ida dan anak-anak.



Setelah hampir 2 minggu jugala Ida buat perlahan-perlahan. Minggu lepas sebelum buka sekolah dah siap. Hari ni baru la ada masa nak kongsikan dengan korang. Ida takdela pandai sangat. Tapi boleh la buat skit-skit. Dalam usaha juga nak belajar.

Ini antara aktiviti yang Ida buat untuk tempahan kali ni




Boneka kecil untuk anak-anak perempuan



button dan zip


Dalam ni Ida buat 10 jenis aktiviti so dalam 5 muka surat tu memang penuh la. Harga Ida jual hanya RM70 sahaja.Taknak la jual mahal sangat memandangkan Ida bukan la terror sangat.hehehe

Ok sekian..siapa nak order boleh je Ida buatkan tapi Ida bagitahu siap-siap Ida takde la pandai sangat.huhu..

5 comments:

  1. Cantikkkkk! Mesti ralit si cilik ada busy book begini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ke..huhu.masih bnyk kena bljar.mmg ralit pun..hehe

      Delete
  2. Replies
    1. ok nampak harga dah..rm70..hehee..nanti kalau berkenan boleh order dengan ida

      Delete

Followers

social network

APDM SAPS