ABAH PEROKOK TEGAR SEAWAL USIA 5 TAHUN!

3:56:00 PM

Assalammualaikum...

Terkejut tak bila tahu ada budak 5 tahun dah mula hisap rokok. Terkejut kan. Mak ayah kalau masa sekolah menengah tahu anak die hisap rokok pun dah bising ni apatah lagi plak la baru berusia 5 tahun. Baru masuk tadika.




Ini kalau zaman dulu,sekarang ni famous dengan vape. Jangan cakap la suami Ida pernah jumpa budak mungkin sekolah rendah dah ada vape dalam poket.Nak salahkan siapa? Orang sekeliling termasuk keluarga. Pengaruh budaya. Nauzubillah..mintak dijauhkan semua ni.



Ini kisah benar seorang anak yang terkejut bila mak nya bagitahu ayah merupakan perokok tegar seawal usia 5 tahun. Sekarang ayahnya dah hampir berusia 50 tahun dan masih merokok.



Anak mana tak risau, tak sedih tambah bila tengok keadaan ayah yang selalu sakit ,batuk-batuk,kurus. Makan takde selera. Kesihatan terganggu. Jadi dengan segera si anak ni ikhtiar untuk belikan Vivix Shaklee untuk si ayah.

Akak ni belikan untuk ayah supaya ayah ni dapat kurangkan ketagihan merokok dalam masa yang sama membantu untuk kesihatan beliau. Alhamdullillah belum habis sebotol pun si ayah dah mula komplen hisap rokok dah tak sedap dan terus berhenti hisap rokok sampai sekarang.

Menitis air mata anak tanda kesyukuran bila ayah dah berhenti merokok dan kesihatan ayah juga semakin baik. Yelah orang tua kan macam-macam sakit yang dataang.




Tak rugi akak ni laburkan duit sebanyak RM475 untuk kebaikan orang tersayang.

Bagaimana Vivix Shaklee membantu hilangkan ketagihan merokok?

Ini kerana Vivix akan memulihkan DNA dengan cara membuang nikotin pada tahap sel-sel DNA. Jadi DNA akan kembali pulih dan dengan sendiri akan menolak bahan asing nikotin dari tubuh. Vivix Shaklee BUKAN terapi pengganti nikotin. Tapi ianya terapi membuang nikotin.


Berhenti Merokok Dengan Cepat untuk Selama-Lamanya from iReach HD on Vimeo.

Peluang hebat jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.



Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya



You Might Also Like

3 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)