100 ANNIVERSARRY SHAKLEE BEST OFFER,RUGI NYA TAK JOIN

Assalammualaikum...

Sempena ke 100 anniversarry Shaklee bulan ni. Shaklee telah buat best offer untuk sesiapa yang register sebagai ahli Shaklee bulan ni.



Apa item yang RM27 nye..Herbal Blend Cream Shaklee


So rugila kalau korang tak join bulan ni. Tak rugi apa2 pun kalau korang tahu kebaikan die..boleh klik di sini.

Sapa nak jadi ahli boleh terus hubungi Ida k..sebab Ida akan mintak maklumat untuk pendaftaran dari korang.

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

4 comments:

  1. haaaaa.. cepat2 dapatkan..
    tngh promosi =D

    ReplyDelete
  2. Saya kagum tengok ajen shale sorang ni. Dah berumur la juga aka ni. Dulu dok usung rumah ke rumah, old skoll gitu. Sekarang dah pandai blog, main pos je. Tak sangka betul cepat majunya. Ingatkan dah berusia tu tak reti la nak ber blog-blog ni. Ada kemahuan, ada jalan.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS