5 KEBAIKAN YANG BEST JADI AHLI SHAKLEE,TAK RUGI APA-APA PUN

11:01:00 AM

Assalammualaikum....

Ramai yang semakin jatuh cinta dengan produk Shaklee dan masih ramai juga yang tak tahu apa itu produk Shaklee kan. Kalau buka booth masih ramai tanya Shaklee ni jual apa ye. Selamat dan halal ke? Jangan risau produk Shaklee dari 100% sumber semulajadi,selamat dan halal digunakan. Okeh entry kali ni Ida nak ceritakan 5 kebaikan yang best jadi ahli Shaklee.





Ida start join Shaklee masa mengandungkan Aqil,tak silap masa kandungan Ida dah nak 7bulan camtu la tahun 2013. Kalau sapa yang dah join Shaklee mesti dah tahu kebaikan jadi ahli Shaklee kan? Yang masih tak tahu meh teruskan membaca penerangan Ida yang simple je ni.



Okeh ini Ida senaraikan perkara best bila jadi ahli Shaklee


5 KEBAIKAN YANG BEST JADI AHLI SHAKLEE

1. Beli produk Shaklee dengan harga murah/ahli iaitu jimat sebanyak 20%.

Okeh Ida bagi contoh set paling hot la kan..Set Kurus Shaklee. Nampak tak berapa banyak beza kalau korang dah jadi ahli Shaklee.


2. Bila dah beli dapat kumpul point dan ditukarkan pada bonus pada setiap 14hb.

Dah ada duit tambahan poket kat situ walaupun beli untuk makan sendiri je.

3. Boleh jual kat kawan-kawan atau ahli keluarga menggunakan ID kita. Kan dah dapat point kat situ.

4. Boleh beli sendiri melalui online. Taknyah mintak orang lain pos kan. Kalau korangla suka orang belikan atau beli sendiri? Mesti suka beli sendiri kan.

5. Taknya susah-susah suruh orang pm kita harga. Kita boleh tengok sendiri harga dalam website Shaklee atau dalam buku manual dan terus beli.

Ni antara perkara best kalau korang join jadi ahli Shaklee. Takpe kalau korang taknak buat bisnes, mana tahu satu hari nanti korang betul-betul serius nak berbisnes kan dah mudah. Cari je orang yang korang register jadi ahli takpun kalau korang register dengan Ida. Ida yang akan guide korang dan masukkan dalam group khas.

Masih nak tahu lebih lanjut kebaikan jadi ahli Shaklee, klik di sini

Ala bukan mahal pun nak jadi ahli hanya RM65 seumur hidup tambah RM10 (untuk beg kit Shaklee). So fikir la,best tak kalau jadi ahli Shaklee? Korang tak rugi apa-apa pun. Untung lagi ada la.



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Fanpage : Mummysupplementshop
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)