RASA SEDIH

Assalammualaikum...

Maaf semua semalam seharian kepenatan sebab kenduri aqiqah Aqil. Mana dengan period pain si Aqil plak tak nak dpk kat orang lain. Nak menempek kat mummy die je..psal kenduri aqiqah nanti akan diceritakan...

Tadi baru dapat whatsapp dari somebody..ahli keluarga sendiri. Tiba-tiba rasa sedih sangat...

Memang susah kan nak jaga hati semua orang?Kita buat sebab nak amik hati diorang tapi lain plak yang jadi. Seolah-olah kehadiran kami ni menganggu mereka.


Serius rasa sedih sangat. Dah la nak ke sana jauh,kadang-kadang 2tahun sekali...ni pertama kali datang stay sana..rupanya kehadiran kami bagaikan tak dialu-alukan.

Walaupun dah ditegah oleh en.suami tapi disebabkan rasa hati ni nak ambik hati diorang..tiba-tiba rasa menyesal teramat sangat..rasa hati ni teramat penat selama berpuluh tahun jaga hati orang lain...

Tak sanggup rasanya nak cerita kat suami psal ni. Biarla dipendamkan sahaja..kan?

#sori mood spoil

2 comments:

Followers

social network

APDM SAPS