RAHSIA KULIT CANTIK GEBU

10:46:00 AM

SAPA TAK NAK KULIT CANTIK DAN GEBU KAN?

Energizing Soy Protein (ESP) adalah hot seller Shaklee. ESP adalah penuh dengan kebaikan yang semua orang boleh dapat. Dari wanita hamil ke wanita menyusu. Dari remaja hingga warga tua. Yang nak kurus pun makan ESP. Tetapi tak ramai yang tahu, ESP boleh jadikan kulit jadi cantik dan gebu.
Macam cantik je.. Macam cantik je..

"Mustahil la ESP boleh jadikan kulit cantik. "
eh.
Tak Percaya ke?





ESP memang best bukan sahaja mencantikkan kulit malah merupakan milk booster untuk ibu yang sedang menyusukan bayi mereka, dan yanggg bestnyaaaa ESP berupaya MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT ! Haaa sape yang rasa dia jenis yang bila keluar jerawat, bila dah hilang tinggalkan parut and susah nak hilang, mmg Ida akan suggestkan ambil ESP ni. InshaAllah memang berupaya pudar dan hilangkan :) 


Jom Semak dulu ESP tu apa?

ESP adalah minuman protein yang diperbuat dari soya non-GMO, 22 asid amino penting untuk badan. Ia juga adalah minuman yang ada indeks glisemik rendah. Indeks glisemik rendah maksudnya kalau kita minum ESP, kita akan rasa kenyang lebih lama.

Badan kita terdiri daripada sel. Protein yang kita makan hari-hari sangat-sangat diperlukan untuk bina sel. So, macam batu-bata tersusun untuk bina rumah, macam tu juga sel-sel badan yang tersusun untuk membentuk organ dan keseluruhan badan. Tanpa protein yang baik, camne sel badan nak membina organ dan sistem dalam badan dengan baik.

Apa yg best sgt psl ESP ni?? Jom kita lihat kebaikan2 nya...:-

Kenapa Ramai Yang Sukakan ESP dan Menjadi Hot Produk Kami?

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat
5) ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit

Testimoni ESP:-

1) “Salam akak,after saya mengamalkan esp dlm set breastfeeding saya,baby saya cpt kenyang + skin saya makin sihat & cantik “
-Our satisfied customer, ESP user-

2) “Selepas 2 minggu pengambilan ESP beli dgn akak arituh,payudara saya makin pejal dan berisi...thanks for ur suggestion”
-Our satisfied customer, ESP user –

3) “parut jerawat + jeragat semakin hari makin pudar dan skin saya makin lembut tnpa berminyak “
-Our satisfied customer, set skincare + ESP user -


Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)