KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE

11:00:00 PM

Assalammualaikum..

Maaf dah beberapa hari tak update blog disebabkan internet Ida ada masalah. Arini baru ok. Ida teruja sebab nak kongsikan lagi kebaikan collagen powder shaklee ni. Nak kongsikan sekali testimoni pelanggan yang telah menggunakan kolagen shaklee ni.Sebab apa Ida beria-ria sangat nak kongsikan psal Kolagen Shaklee ni? Sebabnya ia terdiri daripada Shaklee RSS (red snapper scale) atau pun dipanggil sebagai sisik ikan merah.

Kajian telah membuktikan bahawa Shaklee Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah serta menghilangkan kedutan. Hanya selepas penggunaan selama 8 minggu sahaja, kulit menjadi lebih baik, anjal, gebu dan cantik!



7 Bahan Utama Shaklee Colagen Powder Yang Jadikan Kulit Lebih Cantik Luar dan Dalam


Ekstrak biji benih Camelia Japonica

Melembabkan kulit, bertindak sebagai antioksidan dan mengurangkan radikal bebas

Ekstrak Pfafia
Menyokong pembetukan kolagen dan asid hialuronik. Menghidratkan tisu badan dan
menjadikan kulit lebih lembut, lembap dan rata

Elastin Kolagen Ikan
Mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit serta menjadikan kulit lebih gebu.

Ekstrak kerang-kerangan
Melicinkan pergerakan sesendi dan melempabkan mata untuk melegakan ketidakselesaan
mata

Lactobacillus acidophilus
Bakteria baik yang memudahkan pembinaan semula usus sihat bagi meningkatkan
penyerapan kolagen

Vitamin C
Menggalakkan pengeluaran kolagen dan melawan radikan bebas yang merosakkan kulit
dan menjadikan kulit kusam dan tidak cantik

Vitamin B
Memetabolismakan karbohidrat, lemak dan protein untuk menghasilkan tenaga yang
diperlukan untuk pengeluaran kolagen dalam sel.

KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER

  • Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
  • Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
  • Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
  • Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
  • Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
  • Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
  • Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya.

Kesan dan Faedah Shaklee Collagen Powder

♥ Melembabkan kulit sehingga 90%
♥ Mengurangkan kekasaran dan kekeringan sehingga 75%
♥ Meningkatkan penampilan keseluruhan sehingga 71%
♥ Melembutkian dan melicinkan kulit sehingga 69%
♥ Mengekalkan mekap anda sehingga 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti sehingga 55%
♥ Menebalkan rambut sehingga 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit sehingga 50%
♥ Mengurangkan garis halus dan kedutan sehingga 18%

Testimoni Collagen Powder Shaklee

  • Wife saya mkn sehari 1 sachet..cara mkn:pagi be4 bfast campurkn dgn air apa2 yg anda suka..mcm wife saya dia suka campur kan dgn oren sunkist+esp+pd..memang mantop n debong..kesannye:kulit lebih licin n x berminyak mcm dulu..liang pori dulu besau skang dah kecik.. - Foey D Luffy

  • sy dgn pgambilan 5 sachet sj dh rsa prubahan.kulit dh xkering..lembap2 je..paling rsa prubahan lutut kanan yg prob dari kecik dh xrsa sakit especially bgun pagi n naik tngga..bgantung pd bdn msing2 ada lmbat ada cpt..yg pnting slamat.. - Anis Cha Cha

  • akak dh nk masuk 3bxs. Alhamdulillah.. Terasa kulit akak lembab jew.. N sejak akak consume scp.. Alhamdulillah... Akak dh x pakai krim muka lore** akak tu.. X takut sunburn dh.. Just pakai bedak johnson baby powder jer... So... No regrats when consume scp... Even time sukan berjemur mengalahkan org keje kontrak tp kulit akak yg manis cm kulit maggis ni maintain x nampak kesan sunburn... Hehehehhe... Kalau x... Pantang berjemur.. Berbalor muka akak.. Hehehehhe -Norasmah Mansor



Nampak tak kebaikan collagen powder shaklee..best kan? Bila dh try sekotak confim la korang akan repeat kali ke-2..Kebanyakkan yg dah gunakannya, lum habis sekotaj pun dh nampak perubahan.

Berminat? sila klik


SEBARANG PERTANYAAN DAN PESANAN BOLEH HUBUNGI SAYA:

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
SMS/WHATSAPP 0174636210
EMAIL: Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

0 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)