TESTIMONI BASIC H SHAKLEE

12:22:00 AM

Assalammualaikum..

Maybe korang pernah baca entry Ida sebelum ni di mana Ida kongsikan cara hilangkan kesan gris dengan Basic H Shaklee. Arini Ida nak kongsikan lagi testimoni Basic H Shaklee dari Ida dan jiran Ida..hehehhe.Kebetulan selepas Ida kongsikan gambar periuk hitam ku yg bersih dengan Basic H, jiran Ida pun order. So jom kita baca testimoni Basic H Shaklee.

HILANGKAN KESAN GRIS PADA KUALI DENGAN BASIC H SHAKLEE



Malu sebenarnya nak tunjuk periuk ku yang telah berjasa bertahun-tahun lamanya. Start dari Ida kahwin pastu pindah sementara dok ngan mak mertua. Mak mertua Ida plak yg gune. Lepas pindah rumah sendiri, dikembalikan pada tuannya sampai sekarang.hehhehe..

Jangan cakap la, kita ni kadang2 memang malas nak sental belakang kuali tu. Bukan sekejap, mana dengan sakit tangan lagi. So Ida decide nak try Basic H. Sental sekejap je, tengok pe yang jadi. Ni belum tahap rajin ni, kalau tak memang putih bersinar kembali la periuk ku.hehheheh

Kebetulan jiran sebelah rumah tengok post gambar dalam facebook Ida, So die pun order dan tadi Ida saja whatsapp tanya sama ada die dah gune ke belum. So ni jawapan die..

Testimoni Basic H Shaklee


Sebab pe Ida suka sangat Basic H ni?

SELAMAT!
➻ tidak bertoksik
➻ tanpa gas beracun
➻ tanpa bahan kimia yang berbahaya
➻ tanpa bahan pewangi
➻ lembut pada tangan
➻ mengandungi kandungan pH yang seimbang
➻ tanpa klorin

BERKESAN!
➻ mampu menanggalkan kotoran yang berminyak
➻ 16 auns Basic H boleh dicairkan di dalam 48 gelen air kerana kepekatannya yang tinggi!!

MESRA ALAM!
➻ diekstrak daripada ramuan semulajadi seperti jagung dan kelapa
➻ tanpa fosfat
➻ diisi di dalam bungkusan yang boleh dikitar semula
➻ tanpa bahan pewarna
➻ selamat untuk sistem septik dan pembentungan


Nak order? sila klik



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya :

NURUL AQIDAH AZAHAR
(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email: Aqidgirl_88@yahoo.com

You Might Also Like

1 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)