Assalammualaikum... Sebagai seorang ibu yang baru pertama kali mengandung semestinya ingin tahu bagaimana keadaan bayi di dalam perut kan....
klik pada banner
Assalammualaikum.. Bila cuaca panas,paling merisaukan apabila muka terbakar kena sinaran matahari. Apa cara hilangkan sunburn paling m...
Assalammualaikum... Hanya perkongsian dari Dato' Dr Haji Mohd Fadzilah Kamsah. 11 SIFAT IBU BAPA CEMERLANG 1-Membersihkan hati...
Assalammualaikum... Setelah hampir 2 minggu seluruh Malaysia dilanda hujan tanpa henti setiap hari. Negeri paling teruk adalah negeri Kelant...
Assalammualaikum.. Anda inginkan badan jadi Lebih Langsing, Bertenaga & Lebih Keyakinan!Mari Ida kongsikan cara melangsingkan badan deng...
Assalammualaikum... Sebenarnya dah lama Ida ikuti kisah adik Izz ni. Tapi Ida belum kesempatan nak menaip. Setiap kali baca kisah adik Izz m...
Assalammualaikum.. Hanya nak kongsikan secebis nota buat para suami. Tidak ada niat sakitkan hati hanya nak mengingatkan sahaja. ...
Assalammualaikum.. Sebelum ini kita pernah dengar nama Nurraysa Beauty Skincare yang terdiri daripada sabun, whitening spray,krim dan s...
Assalammualaikum... Sekarang ni musim hujan. Sana sini dengar berita psal banjir kan. Ya Allah takut sangat tengok banjir kali ni. Ida sen...
Assalammualaikum.. Anak-anak adalah anugerah paling indah kan. So semestinya kita nak anak kita menjadi anak yang baik dan bijak. Sini I...
klik pada banner
Assalammualaikum.. Sebelum ni Ida just kongsikan tips take off pampers anak melalui mulut sahaja. Itu pun bila ada yang minta tolong ajar...
KLIK PADA BANNER
Assalammualaikum... Mungkin ramai yang tak suka makan timun kan? Ida suka makan timun. Makan dengan sandwich atau buat nasi ayam.heheh. Ma...