REVIEW: GARNIER BRIGHT AMPOULE SERUM

9:19:00 AM

Assalammualaikum...


Bila dah masuk umur 30 tahun bukan sahaja kena pakai produk asas macam sunblock atau sunscreen. Better uolls tambah serum dalam rutin penjagaan muka korang.


Bukan apa sebenarnya kulit kita ni semakin berusia akan semakin kurang keanjalan atau tisu yang terbentuk. Walaupu tisu baru masih terhasil mungkin tidak secepat dulu. Kolagen pada kulit kita juga semakin berkurang.


Malah akan timbul masalah lain seperti kulit kusam, tidak sekata dan sebagainya. Paling teruk bila mula ada masalah JERAGAT!!. Dan jangan la sangka umur 30 tahun ke atas sahaja..malah yang masih muda pun boleh alami masalah yang sama.


Actually dulu Ida tak pakai sangat serum ni..kalau pakai pun bukan selalu. Tapi sejak pakai serum ni Ida rasa my skin much better.

GARNIER BRIGHT COMPLETE AMPOULE SERUM


GARNIER Bright Complete  Ampoule Serum Baharu yang terbukti secara klinikal membantu memudarkan jeragat selama 6 hari. 

Ia mempunyai kepekatan tertinggi dengan 3% Vitamin C dan Niacinamide  membantu mencerahkan kulit yang kusam, tona tidak sekata, mengurangkan bintik hitam dan lingkaran gelap pada mata.


Ida suka tekstur serum ni tau sebab pekat dan tak rasa melekit. Malah serap pada kulit cepat dan sangat baik. Kalau pakai lama pun tak rasa melekit atau berminyak.


Dan Ida dah pakai selama seminggu lebih suka dengan result dia. Sangat sesuai dengan semua jenis kulit sebab kulit Ida jenis kombinasi so kadang memang susah nak cari produk yang sesuai.

Dan paling Ida suka dengan packaging dia macam ni senang nak bawa travel. Tekstur dia pekat jadi uolls boleh pakai 2 kali.

Boleh dapatkan GARNIER BRIGHT COMPLETE AMPOULE SERUM ni Ida drugstore berhampiran atau secara online.

See the video:


Youtube:
https://youtu.be/o55-hs7lSOs



You Might Also Like

1 penggomen