AIR TUMBLE MAT: THE BEST AIR TUMBLE MAT ONLINE

9:38:00 AM

Assalammualaikum...


AIR TUMBLE MAT: THE BEST AIR TUMBLE MAT ONLINE


Pernah dengar Tumble mat?

Tumble mat merupakan salah satu syarikat atau pembekal terbesar di dunia yang mahir dalam menghasilkan tikar udara yang telah mempunyai pengalaman yang meluas selama beberapa tahun.


Walaupun ada syarikat lain yang juga menawarkan tikar udara yang sama tetapi kualitinya agak kurang baik berbanding Tumble mat, malah semakin merosot mengikut peredaran masa. Tumble mat mencuba sedara upaya bagi mengembangkan kualiti tikar udara dari masa ke semasa agar dapat memastikan setiap bahagian menghasikan kualiti yang terbaik. Selain itu, selepas melakukan beratus-ratus kali ujian, ia dijamin dapat menghasilkan putaran udara yang lebih tahan lama dan selamat kepada para pengguna. Malah perkhidmatan pelanggan Tumble mat juga mempunyai hubungan yang amat rapat dengan pelanggan yang melakukan pesanan sehingga menjelaskan dengan baik tentang  panduan cara menggunakan jalur udara.

Best Air Gymnastics Track Floor Air Mat For Tumbling


P1 Air Gymnastics Track Floor (P1 Thick-4in)



Bagi tikar udara ini terdapat dalam dua warna iaitu biru dan kelabu. Material yang digunakan adalah ia diperbuat daripada DWF.

Apa itu Double Wall Fabric (DWF)?

Double Wall Fabric (juga dikenali sebagai Drop Stitch Fabric) terdiri daripada dua lapisan kain yang dipisahkan oleh sistem benang tenunan (50-200mm). Sistem penghubung benang menghasilkan hubungan yang sangat kuat antara lapisan. Kain dinding berkembar mempunyai lapisan atas PVC kedap udara dan boleh disesuaikan secara individu mengikut spesifikasi pelanggan.

Kebaikan DWF adalah :

Serat poliester yang dijahit di dalam tilam menghalang lenturan atau pemintalan bahan. Jadi ini membuatkan bahan ini menjadikan tikar udara menjadi :

  • Berat yang ringan
  • Proses lebih mudah
  • Tahan sejuk
  • Tahan panas
  • Ketahanan udara
  • Lekapan kuat
  • Kestabilan UV

Air Tumble Mat ini terdapat dalam pelbagai size yang berlainan.

Antaranya ialah: 

  • 12ft x 6ft x 4in ( 3.5mx1.8mx0.1m )
  • 13ft x 6ft x 4in ( 4mx1.8mx0.1m )
  • 16ft x 6ft x 4in ( 5mx1.8mx0.1m )
  • 20ft x 6ft x 4in ( 6mx1.8mx0.1m )
  • 23ft x 6ft x 4in ( 7mx1.8mx0.1m )
  • 27ft x 6ft x 4in ( 8mx1.8mx0.1m )
  • 30ft x 6ft x 4in ( 9mx1.8mx0.1m )
  • 33ft x 6ft x 4in ( 10mx1.8mx0.1m )
  • 36ft x 6ft x 4in ( 11mx1.8mx0.1m )
  • 40ft x 6ft x 4in ( 12mx1.8mx0.1m )
  • 43ft x 6ft x 4in ( 13mx1.8mx0.1m )
  • 46ft x 6ft x 4in ( 14mx1.8mx0.1m )
  • 50ft x 6ft x 4in ( 15mx1.8mx0.1m )

NEW ARRIVAL!!
NEW ARRIVAL!!



Model Baru Rainbow 3* 0.9M Air Tumble Track Airfloor (P1 Thick-4in)


Model ini hanya terdapat dalam satu size sahaja iaitu 10ft x 3ft x 4in
( 3mx0.9mx0.1m ) dan hanya ada warna pelangi sahaja. Material yang digunakan tetap sama iaitu Double Wall Fabric (DWF).

Lihat video di bawah yang menunjukkan kualiti Air Tumble Mat ini :




Setiap pembelian Air Tumble Mat ini juga didatangkan bersama repair kit tetapi tidak termasuk dengan air pump dan mempunyai jaminan selama 2 tahun.

Sila layari web Tumble mat untuk info lebih lanjut dan follow media sosial Tumble mat.


Instagram : https://www.instagram.com/tumblemat_official/

Facebook : https://www.facebook.com/Tumblemat

Youtube : https://www.youtube.com/c/Tumblemat


You Might Also Like

24 penggomen

  1. Cam menarik ja produk ini, jika ada ruang yang luas ia sangat sesuai di jadikan aktiviti di hujung minggu. Terima kasih berkongsi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul..kalau ruang besar memang best kalau ada benda ni

      Delete
  2. These babies looks good for exercise. This is the first time I heard of Tumble Mat brand. I should check them out. Thank you for sharing your review with me.

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau pasal tumble mat ni, yang rainbow tu memang cantik kan. macam best jugak bendalah ni

    ReplyDelete
  4. Ooo namanya Air Tumble Mat ye. Bagus gak nie beli kan - boleh ajak anak-anak saudara main-main/ beriadah guna nie kan

    ReplyDelete
  5. Thanks for sharing this, I am planning to get one Air Tumble Mat for my workout also.

    ReplyDelete
  6. Menarik sangat tapi kenal letak kat tempat yang selamat macam atas rumput dan permukaan yang licin kalau tak memang cepat bocor. Ni kalau nak buat latihan balik kuang memang sesuai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul...kalau ada kawasan lapang..boleh la guna tikar macam ni

      Delete
  7. Kenapa baru tau pasl ni. Menariknya tengok.. Suka yang rainbow tu. Bgus ni kalau buat anak2 main.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. Anak-anak seronok kalau dapat bendaalah ini. Ada mainan time PKP ini :)

    ReplyDelete
  9. Ni kalau ada time Family Fay sure meriah! Dengan mak pak seronok nak melompat ni wahhh!

    ReplyDelete
  10. Mak oiii bestnya akak. Kalau rumah ada tanah lapang macam kat kampung. Memang saya beli dah ni. Anak suka betul flip badan.

    ReplyDelete
  11. Safety betul ni kalau guna tumble mat ni.. cuma perlu ruang besar nak letaknya.. kalau aktiviti lasak sesuai sangat ni.. tapi ada saiz kann.. menarik plakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye betul kena kawasan luas..yup ada size tp better ada kawasan lapang

      Delete
  12. Seronoknya ada Air Tumble Mat ni hehehe boleh guna bawa pergi mana-mana dan juga boleh guna dengan selamat nak buat tidur pun selesa hehehehe...

    ReplyDelete