BELI CADAR SINGLE MURAH DI SHOPEE

10:09:00 AM

Assalammualaikum...

Kalau bab shopping online ni bahaya tau. Setiap hari ada je benda yang nak dijengukknya. Tambah kalau masa sale lagi la rasa nak beli je. Dugaan tu hebat..hahaha. Tak kisah di Shopee atau Lazada atau medium ecommerce yang lain. Memang ada je bendanya..



Baru ni Ida ada belikan cadar untuk anak-anak. Actually ada je cadar single kat rumah tapi tak banyak. Diorang pun ada katil sendiri so beli la sikit-sikit untuk diorang.

Seperti biasa memang Ida akan survey dekat Shopee..Lazada ada juga survey tapi harga agak mahal sikit dari Shopee. Tapi uolls boleh je survey kat Lazada sebab kadnag-kala harga die murah dari Shopee. Kena rajin sikit la survey.

Ini antara cada-cadar single yang Ida beli tempoh hari. Masa Ida beli ni ada shock sale. So harga die jadi RM8 untuk 1 set cadar single. Dalam tu ada 1 cadar dengan 1 sarung bantal.
















Anak-anak tanya juga untuk sarung bantal peluk sekali. Ida tak beli sebab diorang memang jarang pakai sangat bantal peluk. Kadang buat hadang tepi katil je. So tak beli banyak pun takpe. Nanti try tengok kat pasar malam untuk sarung bantal peluk sahaja.

Uolls nak beli cadar-cadar murah boleh tengok kat link bawah ni. Antara yang Ida survey ni paling murah la. Dah repeat 2 kali beli kat sini.

Link cadar murah :

selamat bershopping!





You Might Also Like

38 penggomen

  1. Murah sangat dah ni . Time sale memang kena grab sebab berbaloi harganya . Corak pun cantik !!

    ReplyDelete
  2. murah sangat ni. nak try ushar gak la. tapi takda katil single rumah ni haha

    ReplyDelete
  3. memang best je shopping cadar dekat shopee. rasanya sy pun da 2 3 kali juga beli cadar dishopee. senang

    ReplyDelete
  4. Bahaya. Bahaya. Kalau dah harga sebegini, takkan la ambil satu je kan. (sebenarnya Rawlins pun beli gak sebab murah kan)

    ReplyDelete
  5. selalu jugak nampak cadar ni, cantik2 belaaka. Haritu nak beli out of stock pulak. Laku keras betul

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..cepat out of stock. corak yg kita nak pun xde haritu

      Delete
  6. Waa ini lagi murah ni, Sis ada gak beli kat Shopee, tapi ni lagi murah, bolehlah beli nanti buat basahan kan..

    ReplyDelete
  7. wah murah ni, cantik pun cantik juga coraknya. Bolehla usha kat shopee, nak beli untuk anak-anak yang dah ada citarasa sendiri ni

    ReplyDelete
  8. Murah-murah ni cadar. Nanti boleh tengok-tengok juga sebab memang tengah nak cari cadar yang murah2 je

    ReplyDelete
  9. Wow murah betul ni. Boleh la beli ganti yg lama2 nih. Hahah ada je alasan nak bershopping kan

    ReplyDelete
  10. Saya pun selalu beli cadar kat Shopee jer.. jauh lebih murah compare to shopping mall unless ada promo kaw2 :P semalam 3.3 sales terlepas pulak beli cadar!

    ReplyDelete
  11. Murahnyaaaa. Ok tak kualiti kain dia? Corak dia cantik2 tapi tulaa kene tengok kualiti kain juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. kualiti die ok sangat. takdela kasar,.xde la lembut. ok la dengan harga

      Delete
  12. Wow........cantik cadar2 nie. Jenama Ausimo pula tu. Ausimo memang jenama yang bagus babe. Thank you for sharing.

    ReplyDelete
  13. Samalah kita beli cadar kat shopee mirah sgt berbanding kedai... Kedai tu beli bila dh terdesak sgt nk guna hehehe

    ReplyDelete
  14. Saya pun baru beli cadar kat shopee aritu. Memang senang beli kat shopee je. Murah, dan kualiti pun bagus.

    ReplyDelete
  15. murah, vantik dan berkualiti tu yang best hehehehe..suka beli kat shopee..sebab kadang2 mmg sgt berbaloi

    ReplyDelete
  16. wah murah ye, baru ni beli cadar untuk bilik anak2 juga di Shopee. kualiti material pun okay, harga jadi memang sangat berbaloi kan?

    ReplyDelete
  17. kite pun beli dekat shopee! giler murah kan? kalau khai salunya akan cari set 7 dalam 1 sebab senang ada comforter sekali . lepas ni nak beli lagi lah

    ReplyDelete
  18. Aduhhhh racun kuat ni..!!
    Murah murah. Cantik lak tu design dia. Memang nak kena pi usha ni. HAhaa

    ReplyDelete