PG MALL:PLATFROM E-COMMERCE BERBALOI DENGAN PROMOSI JUALAN MEGA 9.9

6:24:00 PM

Assalammualaikum..

Pembelian atau beli-belah melalui talian online ini sebenarnya sudah lama menjadi trend dalam kehidupan seharian kita. Dan sistem pembelian secara online ini juga menjadi semakin meluas sejak berlakunya pandemik covid-19 yang menyebabkan kerajaan menggalakkan rakyat supaya membeli di dalam talian berbanding beli secara langsung. Ini sebenarnya bukan sahaja membantu rakyat menjana pendapatan di rumah malah memudahkan urusan membeli pengguna dari rumah.


PG Mall nama yang tidak asing lagi yang semakin meningkat namanya dalam platform e-commerce bagi membeli barangan mahupun keperluan harian secara online. PG Mall sudah beroperasi sejak tahun 2017 lagi dan merupakan platform e-commerce yang pertama di Malaysia. Hebatkan! Siapa kata Malaysia tidak boleh tangini platform e-commerce yang lain.

Malah PG Mall juga tersenarai sebagai top 3 e-commerce web dalam ranking Iprice Insight Report.



Tak perlu bimbang tentang cara pembayaran kerana PG Mall menerima sebarang pembayaran dari e-wallet mahupun dengan cara pembayaran yang lain.
 

99 campaign
 



Pada 9 September 2020 akan berlangsung 99 campaign yang membuka peluang pada para pengguna untuk membeli-belah secara online dengan harga yang lebih murah dan berbaloi.
  • 9% off dengan min spend RM50, capped at RM99
  • FREE SHIPPING with min spend RM31 , capped at RM4
  • 24 hours flash sale , as low as RM0.99

Digital Fashion Week
 

 

Ia akan berlangsung pada 1 sehingga 19 September 2020 yang menawarkan :

  • potongan harga sehingga 70%!! 
  • Free Shipping dengan min pembelian sebanyak RM35 
  • Voucher boleh ditebus pada campaign page

(Layari https://pgmall.my/wow-store ) untuk maklumat lanjut !

 
WOW STORE


Selain itu, PG Mall juga ada menawarkan penghantaran percuma j ! Anda boleh nikmati diskaun dan penghantaran secara percuma dengan setiap pembelian di PG Mall WOW STORE ! SANGAT WOW kan

  • WOW Store : Free Shipping 
  • up to 80% OFF Storewide discount 
  • Daily Free Shipping with min spend RM30 
  • Cash Back up to 3.5%

Senarai Top Merchant participate :

- Beaute.Cosmo https://pgmall.my/Beaute.Cosmo| coupon code : BEAUTEFREE 
 
- Softlove Malaysia https://pgmall.my/Softlove-Malaysia-1 | coupon code : SOFTFREE 
 
- HI STYLE MALAYSIA https://pgmall.my/HI-STYLE-OFFICIAL-STORE-1| coupon code : STYLEFREE 

- Teng Mobile https://pgmall.my/TENG-MOBILE-1 | coupon code : TENGFREE 

- WangZheng Care https://pgmall.my/WangZheng-CARE-1| coupon code : WZHENGFREE

- BigSpoon Kitchenware https://pgmall.my/BigSpoon-Kitchenware| coupon code : SPOONFREE

- Mamami Health Food https://pgmall.my/Mamami-Health-Food-1| coupon code : MAMAFREE

- Perma Glass https://pgmall.my/Perma-Glass | coupon code : PERMAFREE

- Altron Mall https://pgmall.my/ALTRON-MALL-1| coupon code : ATRNFREE

- Butik Bos Official Store https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store | coupon code : BUTIKFREE

- VV Mall https://pgmall.my/VV-MALL-1| coupon code : VVMALLFREE

- WJS https://pgmall.my/WJS | coupon code : WJSFREE

- Jazz & Co https://pgmall.my/Jazz-amp;-Co-1 | coupon code : JAZZCOFREE


JADI BERTINDAKLAH SEKARANG!! JOM BERBELANJA DENGAN JIMAT DI PG MALL NAK NIKMATI PELBAGAI PROMOSI .


JOM KITA MEMBELI DI PGMALL SEKARANG JUGA!


https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=514

Untuk tahu maklumat lebih lanjut boleh layari laman sosial dan sesawang :
 
Website: 
https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=514
 
Facebook: 
 
Instagram: 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #FreeShipping #99sale #PGMallSALEbration #digitalfashionweek #Fashionweek #Wowstore


You Might Also Like

37 penggomen

  1. time to shop!! get ready all dlm cart then nanti sampai je masa.. terus check out hehe

    ReplyDelete
  2. mantpa pg mall ni. saya rasa kalau lebih banyak promosi, diorang mungkin akan ambil takhta shopee nanti. hahah

    ReplyDelete
  3. wahhh bestnya ada free shipping untuk pembelian RM35 ke atas untuk digital fashion week! Tak sabar nak shopping dekat PG Mall!

    ReplyDelete
  4. Terbaiklah.. sy antara pengguna di PGMall.. harga yang kompetetif dengan ecommerce yang lain. Baru jer redeem kad emas hasil komisen affiliate di sana.. penghantaran guna DHL.. puas hati sebab berinsurans..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus kan..kalau servis ok. org pun suka nk membeli kat pgmall

      Delete
  5. wah menarik ni free shipping..iena akan shopping kalau ade free shipping je biasanya hehe..now semua platform online buat promosi 9.9
    okay nanti nak usha harga mana berbaloi beli

    ReplyDelete
  6. Banyaknnya tawaran menarik dekat PG Mall sekarang ni.sampai rambang mata dibuatnya. Rasa nak beli semua.hehe

    ReplyDelete
  7. OK It's time to shop shop shop kat PGMAll MEGA 9.9 promotion! Nak beli banyak barang la hehe

    ReplyDelete
  8. Yeay harini 9.9. Korang dah beli apa je tu??

    ReplyDelete
  9. Shopping di pg mall mmg best. Banyak benda yg kita boleh beli dengan harga cukup menarik

    ReplyDelete
  10. Suka shopping barang kat PG MALL ni sebab barang murah, senang nak check out dan yang penting tak perlu keluar rumah.

    ReplyDelete
  11. rambang mata la dengan sale 9.9 ni hehe takut tak terbeli je sebab taktau nak beli apa

    ReplyDelete
  12. Berbaloi ni soping kat PGmall, banyak tawaran menarik..ni 9.9 lagi banyak sale murah. Jom leee kita...

    ReplyDelete
  13. Today is the Day, 9.9 Shopping Day. Nak check out sales arini kat PG Mall la. Thanks for sharing this.

    ReplyDelete
  14. Banyak tawaran dekat PG mall ni. Memng tengah usha.. Ade free shipoing semua tu ye.. Best2.

    ReplyDelete
  15. Hari ni sale 9.9 memang ramai giler lah orang datang beli online kat PG Mall kita pun suka hehehe dah menjadi platform pilihan juga ni...

    ReplyDelete
  16. 9.9 hari ni memang akak pi pg mall untuk shopping. Banyak promosi. Hehehe.

    ReplyDelete
  17. Baru je usha PG Mall nie. Best sebab banyak gila promosi. Harga pon not bad. Tambah2 tengah sale 9.9 nie

    ReplyDelete
  18. Menarik..banyak betul promosi promosi menarik dan berbaloi dekat PGmall ni..seller pun banyak juga. so banyak pilihan nak membeli :)

    ReplyDelete

  19. mari gabung bersama kami di Aj0QQ*co
    BONUS CASHBACK 0.3% setiap senin
    BONUS REFERAL 20% seumur hidup.

    ReplyDelete