BOBBY'S KITCHEN KUALA TERENGGANU

Assalammualaikum...

Dalam entry lepas Ida ada kongsikan yang kami telah pergi bercuti ke Kuala Terengganu. Kebetulan juga ada rumah sahabat di sana. Jadi kami singgah berjumpa juga nak tengok baby baru.

Kami berjumpa diluar kebetulan diorang juga nak bawa anak-anak keluar hirup udara segar selepas terperuk sebab PKP. Jadi malam tu kami pergi makan di Bobby's Kitchen yang terletak di Jalan Pasir Panjang,Kuala Terengganu.



Kawasan die tepi jalan je tapi memang ramai orang. Kawan rekemen untuk makan di sana sebab makanan die boleh tahan sedap.

cantik kan kedai dia. Ala-ala Avengers gitu

Ini antara menu-menu kami. Yang lain tak ambil gambar sebab dah kelaparan.haha. Ambil gambar terdekat je.

Mee KungFu

Nasi Goreng Daging

Chicken Chop

Berbaloi jugak harga dia dan banyak pula portion. Menu yang semua kami makan malam tu tak sampai seratus pun.


Siapa berminat nak cuba makanan disini boleh tengok kat laman sosial diorang



IG : 


Alamat : 

Sebelah dewan badminton dr sulaiman,bukit besar 20000 Kuala Terengganu

29 comments

  1. Takde kos setiap menu makanan ye? Hehe nak tahu jugak. Kalau kata murah tu plus sedap kira berbaloi lah kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kos die standard harga. tak ingat dah berapa harga. nak snap gambar tak sempat dh. ramai sangat yg nak membaca menunya.hehe

      Delete
  2. terliurnyaaa... nampak sngt sedappppppp tapi jauh :(

    ReplyDelete
  3. Agaknya tuanpunya restoren ni suka tonyon cerita hindi Bobby kut hihi... tu nama restoren Bobby ...😁

    ReplyDelete
  4. Terus teringin nak makan mee kungfu malam kang. Lama tak melancong - even dalam negara pun. Rindu nak roadtrip dengan kengkawan

    ReplyDelete
  5. Lama giler tak makna kungfu2 ni.. Dulu waktu kerja kerap juga makan.. Sedp tengok semua menu dia

    ReplyDelete
  6. Mat Drat tertarik deko di restoran ni.
    dan makanan yg di order nmpk sedap

    ReplyDelete
  7. Menyelerakan! Besar pinggan tu. Berbaloi makan macam ni. Boleh kongsi-kongsi. Kalau ke KT, nak pi cari lah kedai ni.

    ReplyDelete
  8. Portion dia agak besar dan sangat berbaloi.. boleh kongsi dengan ahli keluarga yg lain

    ReplyDelete
  9. wahh sedapnya.. tapi jauh la pulak.. saya kalau epgi kedai tomyam mesti suka kuei tiau kungfu.. hehe :)

    ReplyDelete
  10. The chicken chop looks inviting and appetizing. Too bad it is far away from where I am.

    ReplyDelete
  11. Menariknya makanan kat sini. Lama tak gi Ganu pasni kalau ke sana boleh lah singgah kan.

    ReplyDelete
  12. Mee KungFu and chicken chop nampak sedap, dah lama tak pergi terengganu.

    ReplyDelete
  13. woahhhhhh i pun nak ke sana!!! makanan pun nampak sedap gak... lama tak jalan2

    ReplyDelete