Pages

SET MANDIAN BAYI ORGANIK DAN NATURAL

by - 6:20:00 PM

Assalammualaikum...

Tahun ni dah beberapa orang kawan-kawan alam maya Ida selamat melahirkan anak. Alhamdulillah syukur pada Allah, bertambah lagi umat di dunia ni.



Cakap pasal bayi yang baru lahir ni mesti kebanyakan bayi alami masalah kulit sensitif kan. Jadi merah-merah, kering dan sebagainya. Jadi kebanyakkan ibu-ibu akan cuba elakkan untuk gunakan sebarang produk mandian bayi yang boleh merosakkan lagi kulit mereka. Atau mungkin ada ibu-ibu yang berusaha mencari produk mandian yang organik, semulajadi untuk kegunaan bayi.


Sekarang ibu-ibu tak perlu risau lagi sebab Shaklee dah keluarkan produk set mandian bayi yang organik, natural dan selamat digunakan pada semua jenis kulit. Termasuklah anak-anak yang ada masalah kulit sensitif dan ekzema.

Inilah....

SHAKLEE BABY


Set mandian bayi ini terdiri daripada 3 produk iaitu :
  1. Shakleebaby Gentle Wash
  2. Shakleebaby Soothing Lotion
  3. Shakleebaby Massage Oil



Apa keistimewaan set mandian bayi Shakleebaby ni??
  • Diuji Pakar Pediatrik
  • Diuji secara klinikal
  • Bahan semulajadi dan organik
  • Tidak menimbulkan alahan
  • pH seimbang
  • Bahan yang disahkan organik
Diformulasi TANPA:
  • Paraben
  • 1,4-dioxan
  • Natrium lauril sulfat (SLS)
  • Warna tiruan atau wangian
  • Phthalates
  • Bisphenol-A (BPA)
  • Formaldehid
Testimoni 1: Selama 2 bulan menggunakan Set Mandian Shakleebaby ni memang best. Bau fresh je pekat dan langsung tak melekit. Lembut je pada kulit anak.


Testimoni 2: Walaupun letak sikit je pun berbuih banyak. Sapu lotion pada kulit anak rasa lembut je.



Testimoni 3: Losyen dan sabun Shakleebaby taknyah letak banyak pun takpe. Jimat sangat. Bau pun lembut dan segar.


Testimoni 4: Set mandian yang sangat lembut dan menyegarkan.


Testimoni 5: Seronok mandikan anak-anak dengan set Shakleebaby. Lembut dan menyegarkan. Anak pun tidur lena


Jadi ibu-ibu yang mencari set mandian bayi yang organik dan natural, yang selamat untuk bayi korang. Cubala Set mandian Shakleebaby ni sekarang.

Klik di sini untuk pembelian segera





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp : www.wasap.my/0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You May Also Like

6 comments

Sponsor