HYE OCTOBER!

Assalammualaikum..

Selamat pagi korang...Lama nya Ida menyepi dari blog ni. Ntahla beberapa bulan ni banyak benda yang difikirkan sampai hilang fokus dan mood nak menulis. Tapi yelah sampai bila kan..mesti juga nak maju ke depan..Malas nak fikir yang belakang-belakang.




Jadi bulan baru ni kena la mulakan yang baru. Orang kata ni semua dugaan dalam hidup..nak taknak kena sabar dan tempuhi jugak. Kalau kita terlalu beremosi nanti makan diri pula ye kan.

Jadi Ida mulakan bulan baru ni dengan bismillah..Ida nak kongsikan dengan korang apa yang menariknya Shaklee nak bagi kat korang bulan ni









Kelebihan yang besar kalau korang ni dah mula consume produk Shaklee dan jadi ahli. Sebab itu la Ida sangat galakkan untuk daftar jadi ahli. Untung korang jugak yang dapat

Meh siapa nak tahu lebih lanjut pasal promo bulan ni atau na daftar jadi ahli bole terus contact Ida k..



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya


2 comments:

  1. Alhamdulillah..dah masuk bulan oktober...moga kita terus melangkah dengan iltizam yang putih.

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS