MINUMAN TENAGA UNTUK ELAK MENGANTUK KETIKA MEMANDU KE KAMPUNG DI BULAN PUASA

Assalammualaikum..

Menjelang Ramadhan yang bakal datang tak lama lagi, pasti ramai yang dah merancang untuk balik kampung berbuka puasa hari pertama dengan keluarga.




Bila balik kampung lebih-lebih mereka yang memang duduk jauh mesti akan cepat berasa mengantuk. Jadi memang sepanjang perjalanan akan beberapa kali berhenti untuk berehat atau tidur seketika.

Kadang tu masa perjalanan sepatutnya hanya selama 6 jam tapi sebab terlalu mengantuk dan berhenti berehat, perjalanan tu dah sampai 8-9 jam. Sampai kampung je memang akan berasa teramat penat.


Image result for tips hilangkan rasa mengantuk ketika memandu

Jangan katakan pemandu, co-pilot pun kalau perjalanan jauh pun akan berasa mengantuk. Mana kalau yang ada anak-anak, nak melayan anak-anak pun kita akan rasa letih.

Apa nak buat untuk hilangkan masalah cepat mengantuk semasa memandu ini?

Selain daripada berehat seketika atau minum kopi boleh juga cari alternatif lain yang lebih sihat dan berkhasiat dengan minuman tenaga untuk hilangkan mengantuk semasa memandu




Set minuman tenaga supaya tak mengantuk ini terdiri dari 2 supplement terbaik iaitu Cinch Tea, Performance Drink dan Vivix.

1. Cinch Tea mengandungi bahan antioksida yang sangat tinggi seperti taurina, matcha tea, rooibos red tea, dan white tea yang memang sangat membantu tingkatkan tenaga kita. Ia akan membantu elakkan rasa mengantuk. Dari mata rasa kena gam, terus celik.

2. Performance Drink merupakan minuman tenaga yang memmbantu badan kekal hydrated. Kalau badan dehydrated, kita cepat jadi lesu. Kalau perasan iklan tv, kalau air tenaga mesti akan merujuk kepada produk XXX plus tapi Performance drink ni air tenaga yang lebih sihat dan tada gula.

3. Vivix membantu memberi tenaga dan kesegaran berpanjangan pada badan. 


Testimoni 1: Akak ni ikut sebelum ikut trip ke Terengganu biasalah kita akan kemas dulu rumah supaya bersih. Bertolak pula pukul2 pagi memang mengantuk la kan. Badan memang dah lembik masa ni, apa lagi minum la Cinch tea hah ko segar mata tu sampai subuh.




Testimoni 2: Kalau masa berpuasa al maklumla memang sangat-sangat penat. Kalau boleh sampai taknak buka mata. Tapi selepas pengambilan Performance drink memang rasa lain. Cepat je bangun sahur, buat qiamullai pun lebih senang. 




Testimoni 3: Akak ni jenis memang cepat penat, pancit sejak dari dulu lagi. Bertambah penat sejak ada anak. Rasa macam nak pengsan.Dulu hanya amik Vitalea dan ESP shaja tapi sejak ambil Vivix rasa lain macam. Campur pula dengan Performance drink dan Cinch tea. Bertenaga lain macam, berdesup buat kerja tak letih pun.



Minum Cinch Tea dan Performance Drink kalau di tambah dengan Vivix, kesannya lebih wow!

Insya-Allah badan rasa lebih segar, dari mata kuyu terus segar berjam-jam.


Klik di sini untuk pembelian dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

No comments:

Post a Comment

Followers

social network

APDM SAPS