MINUMAN TENAGA AGAR SOLAT TERAWIH LEBIH LANCAR

5:02:00 PM

Assalammualaikum..

Masa berbuka puasa makan tak ingat dunia dah. Air tu bergelas-gelas. Kekenyangan perut tu makan macam-macam, al maklumla seharian berpuasa kan.hehehe.



Dah selesai berbuka, dan akan bersiap-siap pula untuk solat terawih tapi masa ni ramai yang lemah sebabnya badan dah rasa penat, mata pula dah layu. Orang kata tunggu masa nak tidur je. 

Image result for energy booster

Jadi macam mana nak buat supaya lepas berbuka kita tetap boleh solat tarawih dengan segar badan?

1. Lain kali jangan la melantak makan macam la boleh kenyang sampai esok. Tak elok tu. Biarlah makan berpada-pada. Elakkan dari minum air manis bergelas-gelas tu. Kalau air masak lagi bagus. 

2. Segarkan diri sebelum pergi terawih. Yelah kadang tu badan rasa segar, solat pun rasa tenang je. Kadang kita ni peluh, badan rasa melekit. Solat pun jadi tak tenang, baik mandi dulu segarkan badan.

3. Minuman tenaga dari Shaklee


1. Vivix membantu sel dalam badan menjadi lebih sihat dan kuat. Bila sel dalam badan kuat, fungsi dalam badan akan bertambah baik badan pun akan rasa lebih sihat dan kuat.

2. Performance drink membanu tu menyegarkan badan selepas seharian berpuasa. Sangat sesuai untuk diminum semasa berbuka taua bersahur kerana ia boleh elakkan badan kita dari hidrasi sepanjang masa.

3. Cinch Tea ini pula sangat bagus bagi mereka yang memang selalu rasa lemah badan, cepat mengantuk. Dikenali dengan nama "energy bootser" kerana membantu meningkatkan tenaga agar badan rasa lebih segar dan bertenaga.

Testimoni 1: Akak ni ikut sebelum ikut trip ke Terengganu biasalah kita akan kemas dulu rumah supaya bersih. Bertolak pula pukul2 pagi memang mengantuk la kan. Badan memang dah lembik masa ni, apa lagi minum la Cinch tea hah ko segar mata tu sampai subuh. 



Testimoni 2: Anak akak ni demam, badan dah lembik dah. Ada ulser lagi. Apa lagi si mak pun cepat-cepat bagi minu Performance drink, alhamdulillah badan anak rasa lebih segar dan panas badan pun dah kurang.





Testimoni 3: Akak ni jenis memang cepat penat, pancit sejak dari dulu lagi. Bertambah penat sejak ada anak. Rasa macam nak pengsan.Dulu hanya amik Vitalea dan ESP shaja tapi sejak ambil Vivix rasa lain macam. Campur pula dengan Performance drink dan Cinch tea. Bertenaga lain macam, berdesup buat kerja tak letih pun.







Klik di sini untuk pembelian Set Terawih dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

2 comments

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)