PILIHAN SUPPLEMENT BERPANTANG TERBAIK

Assalammualaikum...

Semua orang ada cara tersendiri masa berpantang. Berpantang bukan sahaja bab penjagaan makanan malah bab penjagaan dalam badan kita. Tak kisah sama ada korang tu operate, vakum atau secara normal. Penjagaan dalaman dan kesihatan semasa berpantang teramat penting dan mesti dititikberatkan.




Ada orang jenis tak boleh telan jamu-jamu ni. Pahit..akar kayu bagai. Tapi sesetengah orang ok je. Macam Ida..kayu..batu.. semua makan. (yelah jambu batu, ubi kayu.hehehe). Ida ni jenis telan je apa-apa pun..tak kira pahit ke..hanyir ke..semua ok je.


Image result for berpantang

Tapi kalau bercakap bab supplement berpantang terbaik yang Ida pernah guna mestilah Shaklee. Pengalaman Ida sendiri. Sangat-sangat berpuas hati.


Set berpantang ni yang Ida ambil masa berpantang. Tersangat la suka sebabnya badan Ida langsung tak rasa letih. Sebab bayangkan la nak uruskan si abang dan baby..berjaga malam lagi. Siap masak lagi. Luka pula memang cepat sembuh. Susu badan? Alhamdulillah banyak tak macam masa si abang die dulu. Jaundis pun cepat turun.



Bagi Ida ni la yang paling terbaik. Lain orang lain caranya kan..Ada juga yang telah mengambil Vivix sebagai supplement berpantang diorang. Masa ni Ida tak tahu Vivix pun bagus untuk berpantang. Kalau ada juga dirembatnya sebotol.hehehe.


Semua tu pilihan masing-masing kan. Mana yang rasa bagus untuk diri masing-masing. Paling penting masa berpantang ni kita nak cepat sembuh dari segi dalaman atau luarannya. Betul tak?

Klik di sini untuk pembelian dengan segera



Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

4 comments:

  1. menyesal tak amek shaklee untuk pantang..berpantang 2 kali 2-2 luka lambat baik..2 bulan baru baik sepenuhnya..huu

    ReplyDelete
  2. Tak kenal.maka tak cinta. Dah kenal, memang tak pandang set berpantang yg lain :)

    ReplyDelete
  3. Suka sangat berpantang dengan shaklee. Luka jahitan cepat sembuh, dah tu takde keloid kat czer. Lain sangat masa berpantang anak sulung tau. Memang jadi pilihan la

    ReplyDelete
  4. wah !! nampaknya saya kena berpantang nih.. hahahaha~

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS