SELAMAT TAHUN BARU 2017

11:30:00 PM

Assalammualaikum...

Banyak perkara yg berlaku tahun lepas..

Jadi tahun 2017 ni insyallah akan lebih baik dari sebelum-sebelum ni..



Impian yg lama boleh teruskan dan capai dalam tahun ni..tengok banyak status kawan2 yg cakap 2017 ni target nak kurus..takpe bagus la tu..asalkan ada niat..

Kita ni merancang je..mana thu target nak kurus tahun ni tapi eh mengandung plak..so niat tu kena tungu selepas bersalin la pula..hehee

So pada kawan-kawan...ida doakan korang dapat penuhi impian korang tahun ni..mana thu ada yg berimpian nak jadi jutawan tahun ni..ada kereta ferrari...hehe


Oh sebelum terlupa juga Ida nak kongsikan promosi masuk tahun baru ni kan...takkan la takde promosi kan


Siapa nak sihat dan cantik dari dalaman..untuk anak-anak wajib rembat ni..Pembelian Vivix shaklee siap dapat FREE MEMBERSHIP dan postage lagi...rugi..rugi kalau tak beli


Jangan dilepaskan dengan pembelian Twin Pack Vivix Shaklee.


Klik di sini untuk pembelian twin pack dengan segera




Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

You Might Also Like

1 comments

  1. selamat tahun baru akak... :)
    jemput singgah blog sy :) http://www.yayacendana.com

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)