SMARTPHONE PILIHAN BISNES ONLINE

5:34:00 PM

Assalammualaikum..

Zaman sekarang takde dh nak pkai handphone biasa macam 3310..handset sabun la..semuanya smartphone..

Sebabnya semua sekarang sume kena ada internet..dulu bolehla just call atau mesej je..semua guna kreadit..kena topup

Sekarang ada whatsapp,telegram dan banyak lagi..mesti kena ada internet..nak call pun boleh je guna internet..jarang dh la org nak tel direct atau nak mesej biasa..



Smartphone ni sebabnya mudah nak simpan semua data..gambar2. Terutamanya yg berbisnes..of couse la peniaga ni kalau boleh segala jenis data,application nak letak dlm tu..kalau boleh ada ram paling besar mcm laptop pun die nk rembat..hehe

Alhamdulillah ni pemberian en suami sebab handphone bini die yg lama dh rosak..hehe

Next target note 10 plak kalau ada..haha..taknak pkai iphone..lebih selesa dengan samsung

You Might Also Like

2 comments

  1. yup.. betul tu.. smartphone ni da macam benda wajib yang kena ada untuk yang buat bisnes online..


    singgah sini ^^
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)