SIBUK BUAT TEMPAHAN BUSY BOOK

8:35:00 PM

Assalammualaikum...

Hujan turun lebat dalam minggu ni. Hari-hari mesti hujan, kat sesetengah kawasan dah naik air. Alhamdulillah kawasan rumah Ida masih dalam keadaan selamat. Bila hujan ni semuanya jadi malas.hahaha. Kalau boleh nak buat taik mata je.



Related image

Dalam minggu ni hingga minggu depan Ida sedikit sibuk la nak buat tempahan busy book orang. Padahal Ida tak jual pun tapi orang nak jugak so Ida jual la ikut harga yang bersesuian memandangkan Ida pun bukan kreatif sangat. Boleh la buat skit-skit.



Tak sangka ada pula yang nak tempah selepas Ida kongsika dalam blog dulu



Alhamdulillah la rezeki yang disangka-sangka. Baru mula buat skit-skit memandangkan customer tu nak bawa pergi travel bulan 3 ni. Dia tak nak galakkan anak die dengan gadjet sahaja. Bagus la macam tu.



Ada lagi ke nak tempah boleh je. Insyaallah Ida boleh buatkan cuma Ida bagitahu la Ida bukan pakar.hehehe. Mana tahu lepas ni boleh buat side income busy book plak.hahaha







You Might Also Like

2 comments

  1. Popular kan Busy Book ni.
    Ada juga yg nk tempah, tapi Kaklong tak buat..
    Bole la KAklong forwardkan kat Ida pasni.. :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgus la dari bagi anak gadjet..haha..boleh la nk buat skit2 pun..

      Delete

Followers

TRAVEL DESTINATION

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)

GRUP MAMA BLOGGERS MALAYSIA (GMBM)