KULIT MUDAH SENSITIF SELEPAS GUNAKAN PRODUK SKINCARE

Assalammualaikum..

Semua orang bukan ada masalah kulit yang sama. Ada tu pakai la produk apa-apa pun kulit ok je takde masalah. Ada tu kadang guna produk baik tapi ada masalah lain seperti air kotor. Habis muka jadi sensitif. Naik jerawat.




Tak sangka kan air kotor pun boleh menyebabkan kerosakan kulit. Kalau perasan setiap kali tips untuk dapatkan kulit cantik ni pastikan cuci muka dengan air yang bersih. Kalau kotor kena la padahnya.

Image result for KULIT SENSITIF

Kalau bab kata tentang produk skincare ni, dah banyak kes yang berlaku walaupun ada kelulusan untuk jual di pasaran tapi rupanya ada bahan merkuri. Kesian pada kita-kita ni yang nak dapatkan kulit yang cantik.

Baru-baru ni ada prospek whatsapp ida selepas guna satu produk local ni habis muka naik jerawat halus. Sedangkan sebelum ni die pakai ok je.


Jadi Ida cadangkan supaya dia rawat dari dalam selain stop produk skincare tu. Ida cadangkan supaya amik ESP shaklee dan Vitamin c shaklee.



Kenapa?

ESP shaklee merupakan protein yang membantu untuk memperbaiki sel kulit dan menjadikan kulit lebih sihat

Manakala Vitamin C membantu membentuk kolagen kulit yang baru dan mengurangkan masalah jerawat yang timbul.

Klik di sini untuk pembelian dengan segera





Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

(YOUR TRUSTED SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR)
sms/whatsapp 0174636210
Email : chintashoope@gmail.com
No Id: 1074293

*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

1 comment:

  1. wah !! best nih.. memang kena makan supplement untuk kesihatan dalaman..

    ReplyDelete

Followers

social network

APDM SAPS